Niğde'de akrabalar arası kavga: 3 kişi hayatını kaybetti
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Niğde'de akrabalar arası kavga: 3 kişi hayatını kaybetti

Akrabalar arasında çıkan arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada amca, aynı aileden 2 kişiyi tabancayla vurarak öldürdükten sonra intihar etti. 

3.Sayfa 21 Haz 2024 0
Niğde'de akrabalar arası kavga: 3 kişi hayatını kaybetti

Niğde'de akrabalar arasında çıkan kavgada 3 kişi hayatını kaybetti.

Niğde'den bir son dakika haberi geldi. Akrabalar arasında çıkan arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada amca, aynı aileden 2 kişiyi tabancayla vurarak öldürdükten sonra intihar etti. 

Edinilen bilgiye göre olay, akşam saatlerinde merkeze bağlı Yıldıztepe beldesinde meydana geldi. 60 yaşındaki Nevzat T. ile 36 yaşındaki yeğeni Gökhan T. arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın büyümesiyle Nevzat T., yeğeni Gökhan T., yeğeninin 36 yaşındaki eşi Semiha T. çocukları 17 yaşındaki Gizem Nazife T. , 13 yaşındaki Berat T.  ve 18 yaşındaki Nurgül T.'yi tabanca ile vurdu.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Nevzat T.'nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Hastaneye sevk edilen Semiha T. ile Gizem Nazife T. ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Diğer yararlıların ise hastanede tedavileri devam ediyor.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç