NFT Değerleri Tepe Taklak Oldu! Dijital Dünyada NFT Yatırımlarının Geleceği Var Mı?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

NFT Değerleri Tepe Taklak Oldu! Dijital Dünyada NFT Yatırımlarının Geleceği Var Mı?

NFT değerlerindeki kayıp devam edecek mi? Kripto para piyasasındaki çalkantılar NFT değerlerini de doğrudan etkiliyor. İşte son dakika bitcoin, ethereum ve NFT gelişmeleri...

Kripto Paralar 30 Eylül 2022 11:06 0
NFT Değerleri Tepe Taklak Oldu! Dijital Dünyada NFT Yatırımlarının Geleceği Var Mı?

Sanat eserlerinin dijitaldeki karşılığı olan NFT'lere ilgi günden güne azalıyor. 

NFT Piyasası bir anda yükselse de son günlerde yaşadığı değer kayıplarıyla dikkat çekiyor.  Geçen yıl 40 milyar $ dolar civarına kadar yükselen piyasa, bu yılın başında 17 milyar dolar civarına düşmüştü. NFT piyasasındaki değer kayıpları günden güne artıyor. 

An itibariyle NFT piyasası 400 milyon dolar civarına kadar gerilemiş vaziyette.  NFT'nin işlem hacmindeki değer kaybının ana nedeni kripto paralardaki dalgalanmalar olarak açıklanıyor. Ethereum'daki düşüş , NFT değerlerini de ciddi anlamda etkilemeye başladı. Kripto borsalarına bakıldığında 3 trilyon dolar civarından 1 trilyon dolara düşüş görülüyor. NFT değer kayıplarındaki bir diğer neden ise dijital sanat eserlerindeki artış. ,

Uzmanlar , NFT'nin geleceğine ilişkin kararsız. Bazı uzmanlar NFT piyasasındaki yatırımların uzun vadede değerini koruyacağını belirtirken, bazı uzmanlar aksi yönde fikir beyan ediyor. 

NFT'NİN GELECEĞİ KONUSUNDA SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

NFT konusundaki düşüncelerinizi sayfanın altında yer alan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.  Siz NFT yatırımı yaptınız mı?

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç