Nevşehir'de Park Yeri Nedeniyle Çıkan Kavgada 1 Kişi Öldü
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Nevşehir'de Park Yeri Nedeniyle Çıkan Kavgada 1 Kişi Öldü

Nevşehir'in Uçhisar ilçesinde araç park yeri nedeniyle çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti.

Haberler 10 Kasım 2022 22:46 0
Nevşehir'de Park Yeri Nedeniyle Çıkan Kavgada 1 Kişi Öldü

Nevşehir'in Uçhisar ilçesinde araç park yeri nedeniyle çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti. İşte haberin detayları...

Alınan bilgiye göre, Tekelli Mahallesi'nde otel inşaatında çalışan M.B. (38) hafriyat yüklü traktörün çıkabilmesi için turizmci A.Ö.'dan aracını çekmesini istedi. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine A.Ö. tüfekle M.B'ye ateş etti. Ağır yaralanan M.B. ambulansla kaldırıldığı Nevşehir Devlet Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Gözaltına alınan A.Ö'nün amcası Mehmet Ö ise olay yerinde gazetecilere, daha önce de ikili arasında hafriyat taşınması nedeniyle tartışma yaşandığını dile getirdi.

Amca Mehmet Ö. "Bütün bunların kaynağı cehalettir. Bütün kötülüklerin anası budur. İki olgun insan olsalardı karşılıklı konuşurlardı. Konuşurken de ses tonlarını ayarlayabilirlerdi. Burası bir otelin önü, müşteriler arabalarını koyuyor. Hafriyatın çekilmesi için araçların çekilmesini istiyorlar. Onlar da 'başka yerden çalışın dedik' diye tartışma çıkıyor." diye konuştu.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç