Netflix Türkiye'den Zam İçin Bir İyi Bir Üzen Açıklama
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Netflix Türkiye'den Zam İçin Bir İyi Bir Üzen Açıklama

Netflix Türkiye'den dün gelen zamla ilgili bir son dakika açıklaması geldi. Açıklamada yeni projeler sebep olarak gösterildi.

Bilim ve Teknoloji 6 Nisan 2022 12:59 0
Netflix Türkiye'den Zam İçin Bir İyi Bir Üzen Açıklama

Netflix Türkiye'den bir son dakika açıklaması geldi ve tarife ücretlerine neden yüzde 40 oranında zam yapıldığı konusuna değinildi.


Önceki gün 7 milyon kullanıcısı olan Netflix'ten üzen bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada Netflix, paket ücretlerine zam yaptığını belirtti ve yeni paket ücretlerini kamuoyu ile paylaştı. Tüm sektörlerde vatandaşları zor duruma sokan zamlara Netflix'in de katılması tepki ile karşılanırken kullanıcılar, sosyal medya hesapları üzerinden konuya tepki gösterip seslerini Netflix'e duyurmaya çalıştı.


Bir sosyal medya kullanıcısının sesini duyan Netflix Türkiye, Twitter adresi üzerinden neden zam yaptığı konusuna değindi ve yeni projeleri sebep olarak gösterdi. Bir kullanıcının "Netflixcim zam yapacağın söyleniyor doğru mu???? Lütfen asparagas haber olsun" şeklinde yaptığı paylaşımını alıntılayan Netflix Türkiye hesabı, şu şekilde cevap verdi:


"Muhammed duydukların doğru, ama bir sor neden? Seni yeni gelecek yüzlerce kaliteli içerikle buluşturmak için. Şu gelenlere bak; Stranger Things S4, The Witcher: Blood Origin, Erşan Kuneri, The Sandman, Another Self, Aşıklar Bayramı, Sıcak Kafa, Enola Holmes 2, TERİM..."


Bu cevap kullanıcıları hem sevindirdi hem üzdü. Bu açıklamaya bakacak olursak Netflix'in zamları geri çekmek gibi bir niyeti yok. Artık aşağıda yazan fiyatlar bundan sonra Netflix üyelerinin ödeyeceği ücret olacak. İyi haber ise bazı yeni projelerin geleceği konusu oldu.


YENİ PAKET FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Dün bir açıklama yapan Netflix, paket fiyatlarına yüzde 40 oranında bir zam uyguladığını söyledi. Bilindiği üzere Netflix, abone olmak isteyen müşterilere 3 farkı seçenek sunuyor. Sunulan bu seçenekler Temel Paket, Standart Paket ve Özel Paket. İşte bu 3 paketin yeni fiyat tarifeleri:

En alt paket olan temel paket fiyatı 26.99 TL yerine bundan sonra 37.99 TL olacak.

Orta seviyedeki Standart paket ise bundan sonra müşterilere 57.99 TL seviyesinden satılacak.

Üst paket olan Özel paket fiyatındaki değişim de 20 lirayı aştı ve 77.99 TL seviyesine kadar çıktı.


Uygulanan bu zamlar , önceki gün sosyal medyada en çok konuşulanlar ve tepki çeken konular arasındaydı. Ancak zamlar geri çekilmedi.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç