Netflix Türkiye Zam Yaptı: İşte 2022 Temel-Standart-Özel Paket Yeni Fiyatları
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Netflix Türkiye Zam Yaptı: İşte 2022 Temel-Standart-Özel Paket Yeni Fiyatları

Zam furyasına Netflix de katıldı. Yapılan son dakika açıklamasında temel, standart ve özel paket fiyatlarına zam yapıldığına yer verildi.

Finans Magazin 5 Nisan 2022 09:48 0
Netflix Türkiye Zam Yaptı: İşte 2022 Temel-Standart-Özel Paket Yeni Fiyatları

Türkiye'deki Netflix kullanıcılarını üzen bir son dakika geldi. Gelen bilgilere göre Netflix, Türkiye'deki fiyat tarifelerinde bir güncellemeye gitti ve fiyatlara zam yaptı.


Son dönemlerin en popüler dizi ve film platformu Netflix, her geçen gün daha fazla kullanıcıya ulaşıyor. Kullanıcı sayısı her sene katlanarak artan Netflix, Türkiye'deki müşterilerine yönelik bir fiyat güncellemesi yaptı ve paket fiyatlarına zam geldiğini duyurdu. Daha önce Temel Paket için 26.99 TL'lik ödeme alan Netflix, Standart paket için 40.99 TL, özel paket için ise 54.99 TL'lik ödeme alıyordu. Bugün gelen bilgilere göre artık bu tarifeler daha pahalı oldu.

Yeni amla birlikte artık Netflix'te temel paket 26.99 TL yerine 37.99 TL oldu. Standart paket ise 57.99 TL oldu. Özel paket fiyatındaki değişim de 20 lirayı aştı ve 77.99 TL seviyesine kadar çıkarıldı.

"YENİ ÜYELER İÇİN GEÇERLİ OLACAK AMA..."

Netflix Türkiye'den konu ile ilgili bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada söz konusu fiyat artışlarının yeni üyeler için olduğuna yer verildi. MEvcut üyeler için ise kademeli şekilde zamlı fiyatlara geçileceğine yer verildi. MEvcut üyelerin herhangi bir plan değişikliği yapmaması durumunda üyelik ücretleri değişmeden 1 ay önce bir e posta ile bilgilendirilecekler.

UZUN SÜREDİR ZAM GELMİYORDU: ÖNCEKİ FİYATLAR ÇOK UCUZMUŞ

Netflix, uzun süredir fiyatları değiştirmemişti. Son zamdan önce fiyatlara baktığımızda temel paket 17.99, standart paket 29.99, özel paket ise 41.99 TL'ydi.

ÜYE SAYISI BİR YIL İÇERİSİNDE İKİ KAT ARTTI

Geçtiğimiz gün bir açıklama yapan platform, Türkiye'de önceki sene kullanıcı sayısının 3.5 milyon olduğunu, bu kullanıcı sayısının son 1 yılda 2 kat artarak 7 milyon civarına kadar geldiğini duyurdu.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç