Neler olmuş neler! Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın ve Elif Vurgun'a dava açıyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Neler olmuş neler! Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın ve Elif Vurgun'a dava açıyor

Sevgili oldukları iddia edilen Yılmaz Erdoğan ile Cansu Taşkın arasında yaşananlar ortaya çıktı. Erdoğan, Taşkın'a dava açıyor.

Yaşam 16 Nisan 2024 0
Neler olmuş neler! Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın ve Elif Vurgun'a dava açıyor

Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın'a dava açıyor.

Ünlü Yönetmen, Yapımcı, Yazar ve Oyuncu Yılmaz Erdoğan'dan bir son dakika haberi geldi. Halktv.com.tr'den Mustafa Balcı'nın kaleme aldığı yazısına göre Erdoğan'ın Şubat ayında model Cansu Taşkın ile ilişki yaşadığına ait söylentilere değinildi. Söylentiler sonrası sesssizlik geçen hafta sona ermiş ve itiraf gelmişti. Cansu Taşkın'ın kardeşi Elif Vurgun, sosyal medya üzerinde görüntüler paylaştı ve görüntülerde Yılmaz Erdoğan iel Taşkın'ın yakın halleri görülmüştü.

NASIL OLDU? KUMPAS İDDİASI ORTAYA ATILDI

Peki görüntüler nasıl çekildi? İddialara göre Cansu Taşkın ile Elif Vurgun, Ağustos ayında Yılmaz Erdoğan'a ait çiftlik evine misafir olarak gitti. Burada anı olması için Yılmaz Erdoğan ile bazı fotoğraflar çekildi. Sosyal meyda üzerinde yayınlanan görüntülerle birlikte Taşkın da Yılmaz Erdoğan ile ilişkisini doğruladı.

Kardeşlerin kendi aralarında anlaşmaya vardığı ve Erdoğan'dan habersiz şekilde görüntülerin çekildiği bildirildi.

İddialara göre Taşkın ile Erdoğan arasında birkaç gün yakınlaşma olduğu ve herhangi bir ilişkiye başlanmaması sonrası Erdoğan, Taşkın'a cevap vermemeye başladı. MEsajlarına ve aramalarına cevap alamayan Taşkın ise görüntüleri servis etti.

DAVA AÇIYOR

Görüntülerin sosyal medya üzerinde yayılmasından sonra oldukça sinirlenen Yılmaz Erdoğan'ın avukatlarına iki isim hakkında dava açılması için talimat verdiği öğrenildi.

Hem Cansu Taşkın hem Elif Vurgun hakkında "TCK 134. Madde "Kişilerin özel hayatının gizliliğini ihlal eden kimse, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Gizliliğin görüntü veya seslerin kayda alınması suretiyle ihlal edilmesi halinde, verilecek ceza bir kat artırılır" suçlaması ile dava açılacak.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç