Necmettin Batırel Açıkladı: Altın O Tarihte 2500 TL Olacak!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Necmettin Batırel Açıkladı: Altın O Tarihte 2500 TL Olacak!

Daha önce yaptığı tahminlerinde altının 2000 TL olacağını söyleyen ve tutturan Batırel, şimdi de 2500 TL olacağı tarihi açıkladı! İşte o tarih ve haberin detayları...

Altın 23 Ara 2023 0
Necmettin Batırel Açıkladı: Altın O Tarihte 2500 TL Olacak!

Altının 2000 TL olacağını öngörmeyi başaran Batırel, şimdi 2500 TL'yi işaret etti. O tarihte altın 2500 TL olacak!    

Altın fiyatlarına dair öngörülerini paylaşan ekonomi yazarı Necmettin Batırel, 2500 TL seviyelerini işaret etti. Gram altının 2000 TL olacağını öncesinden bilen Batırel, faiz indirimi beklentisiyle beraber o tarihi işaret etti.

Gram altın fiyatı kuyumcularda o rakamı görmüştü! Fed faiz kararı sonrası  altın için iki 3 yeni tahmin: 'Bu seviyeyi bekliyorum' diyerek açıkladılar…  - Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber

Yatırımcılar için büyük bir fırsat açıklaması yapan Necmettin Batırel, altın piyasası hakkında konuştu. ABD Merkez Bankası (FED) sıkı para politikasını sonlandırdığı ve indirim beklentisiyle altında hareketlilik başladı.

DAHA ÖNCE BİLMİŞTİ
Ekonomi yazarı Necmettin Batırel, bu hareketliliğin yatırımcılar için fırsat olarak değerlendirebileceği paylaşıldı. Riskler konusunda uyaran yazar, ons altının 2088 - 2072 dolar seviyelerinde zirveyi aşmasıyla değer kazandığını söyledi.

Güvenli liman olarak nitelendirilen altın, dünya üzerinde yaşanan riskler sonucunda yoğun miktarda yatırımcı çekiyor. Belirsizlik dönemlerinin gözdesi haline gelen altında yeni tahminler geldi. Gram altın fiyatının 2000 TL'ye yükseleceğine dair isabetli bir tahminde bulunan Batırel, 2500 TL'yi işaret ederek yeni bir tahmin daha paylaştı.

ALTIN FİYATLARI: Gram, çeyrek, cumhuriyet, yarım altın fiyatı bugün ne  kadar? - Anlık Altın Yorumları | Özgün Haberler

2500 TL'Yİ AŞACAĞI TARİH
Ons altın fiyatlarındaki hedefin 2100 dolar olduğunu işaret eden Batırel, bu seviyeye gelmesi halinde 2500 dolarlar üzerindeki değerlendirmelerin de konuşabileceğini ifade etti. 19 Ağustos tarihinde paylaştığı tahminlerine göre, ons altının 2070 dolara ulaşmasını ve gram altının 2 bin lirayı test edeceğini söylemişti. Tahminlerini isabet ettiren Batırel bu kez de 2.500 TL seviyesini işaret etti. Batırel öngörüsünü şu şekilde paylaştı;

Altın, 2024 yılında 2500 lirayı aşabilir. Merkez Bankası'nın attığı adımlar, Türk Lirası'nı koruma kalkanı olarak etkin bir şekilde işlemeye devam ediyor. TÜFE bazlı reel efektif döviz kuru, Ekim ayında 55,90 seviyesine yükselerek Türk Lirası'nın son iki ayda değer kazandığını gösterdi. ABD'li dev yatırım bankası Citi, dolar/TL kuru için 2024 yılı için ortalama 35,93, 2025 yılı için ise ortalama 41,59 tahmininde bulunurken, 2023 içinse ortalama 25,99 öngörüsünde bulundu.

Paylaşılan bu haber Finans7.com tarafından yatırım tavsiyesi değildir!

Altın, dolar, euro ve borsanın günlük durumlarından anında haberdar olmak istiyorsanız; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç