Necati Şaşmaz'dan Kurtlar Vadisi Müjdesi: Yeni Bölümler Geliyor...
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Necati Şaşmaz'dan Kurtlar Vadisi Müjdesi: Yeni Bölümler Geliyor...

Polat Alemdar karakteriyle hafızalara kazınan Necati Şaşmaz hayranlarının uzun süredir beklediği müjdeyi verdi.

Haberler 14 Kasım 2022 22:59 0
Necati Şaşmaz'dan Kurtlar Vadisi Müjdesi: Yeni Bölümler Geliyor...

Polat Alemdar Karakteri ile hafızalara kazaınan Necati Şaşmaz müjdeli haberi duyurdu. Kurtlar Vadisi yeni bölümleri ile geliyor...

Uzun bir süredir ekranlardan uzak olan Necati Şaşmaz Kurtlar Vadisi yeni bölümleriyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Kurtlar Vadisi'nin yıldızı ünlü oyuncu Necati Şaşmaz, Mazhar Alanson'un TRT Müzik'te yayınlanan programına konuk oldu. Ünlü sanatçı Alanson'un sorularını yanıtlayan Şaşmaz, Kurtlar Vadisi hayranlarına bekledikleri haberi verdi.

"OCAK AYINDA BAŞLAYACAĞIZ"

Yeni yılla birlikte Kurtlar Vadisi için çalışmalara başlayacaklarını açıklayan Şaşmaz, "Şu anda hazırlık içerisindeyim. Sanırım Ocak ayını görürüz başlamak için" dedi. Ünlü oyuncu, "397 bölüm oynadım. Ömrümün 20 yılı bununla geçti. Değerli ancak çok yorucu bir işti. Bir ara verelim diye düşünmüştük. Artık tekrar istenmeye başladı dizi. Nasipse olacak" ifadelerini kullandı.

HAYRANLARINI KORKUTMUŞTU

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda yaşadığı ani rahatsızlık sonucu hastaneye kaldırılan ünlü oyunu Necati Şaşmaz hayranlarını korkutmuştu. 50 yaşındaki Şaşmaz, göğüs ağrısı, sol kolda ağrı ve uyuşukluk gibi şikayetlerle hastaneye başvurmuş ardından ise kalp damarlarında tıkanıklık teşhisi nedeni ile damar açma operasyonu geçirmişti. 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç