Ne 6 Bin Ne 8 Bin TL! Emekli Maaşı Olanlara Dev Promosyon Fırsatı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ne 6 Bin Ne 8 Bin TL! Emekli Maaşı Olanlara Dev Promosyon Fırsatı!

Bankalar arasındaki promosyon yarışı devam ediyor! Garanti Bankası emekli maaşı olanlara çılgın promosyon kampanyasını duyurdu. İşte detaylar...

Bankalar 19 Ağu 2022 17:04 0
Ne 6 Bin Ne 8 Bin TL! Emekli Maaşı Olanlara Dev Promosyon Fırsatı!

Bankalar arasındaki promosyon yarışı devam ediyor! Garanti Bankası emekli maaşı olanlara çılgın promosyon kampanyasını duyurdu. İşte detaylar...

Müşterileri kendi bünyesine çekmek isteyen bankaların emekli promosyon kampanyalarında yarış kızıştı. Bazı bankaların emekli promosyon ücretinin 8.000 TL'yi aşmasıyla birlikte en çok promosyon veren bankalar merak konusu oldu Bu noktada maaşlarını en iyi kampanyayı sunan bankaya taşımak isteyen emekliler, ''Garanti BBVA emekli promosyon ücreti ne kadar?'' sorusuna yanıt arıyor. Peki, 2022 Garanti Bankası emekliye ne kadar, kaç TL promosyon veriyor? 

EMEKLİYE 9 BİN 750 TL VERİLECEK

Garanti BBVA bankası, emekli maaşını taşıyan müşterileri için 7.250 TL'ye varan nakit promosyon veriyor. Üstelik bununla da kalmayıp emekli yakınlarını davet edenlere her bir kişi için 250 TL'lik nakit ödül sunuyor. Bu şekilde 10 kişiye kadar emekliye referans olunup toplamda 2.500 TL nakit ödül alınabilecek. Böylelikle Garanti BBVA toplam 9.750 TL nakit ödeme alma imkanı bulacak.

Garanti, 1.500 TL'ye kadar emekli maaşı alanlara 4.850 TL, 1.500-2.500 TL arasında emekli maaşı alanlara 6.000 TL, 2.500 TL ve üstünde maaş alanlara ise 7.250 TL nakit promosyon ödemesi yapacaktır. 

Promosyon ödemesinden 1 ile 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında maaşını Garanti'ye geçiren emekliler yararlanabilecek.

EMEKLİ PROMOSYON BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Banka değişikliğini e-devlet üzerinden yapabiliyorsunuz.

- E-devlet üzerinden 4/A, 4/B, 4/C statülerinden emekli olanlar banka ve adres değişikliği kısmından işlemlerini yapabiliyor.

- Banka değişikliğini de bankaların internet siteleri üzerinden yapabiliyorsunuz. Bankaların internet siteleri sizi yönlendiriyor.

- Banka geçişini e-devlet üzerinden yapmıyorsanız promosyonunu seçtiğiniz bankanın şubesine giderek de geçiş işleminizi yapabilirsiniz.

Garanti Bankası tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

Garanti Bankası emekli promosyonu ne kadar 2022 Garanti Bankası emekli promosyon ücreti
Müşterimiz değilseniz şubeye gitmeden Garanti BBVA Mobil'den müşterimiz olup, maaşınızı kolayca Garanti BBVA’ya taşıyabilirsiniz.

Bankamız müşterisi olup Emekli maaşını farklı bir bankadan yada PTT aracılığı ile alan ve maaşında hiçbir bloke bulunmayan müşterilerimiz, Garanti BBVA Mobil ve Müşteri İletişim Merkezi aracılığı ile emekli maaşını bankamıza aktarabilecek ve promosyon talep edebilecektir.

Tüm emekliler, en yakın Garanti BBVA şubesine yalnızca nüfus cüzdanıyla giderek kolayca banka değişikliği yapabilir.

Ayrıca şubeye gitmeden, e-Devlet’ten de banka değişikliği işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. e-Devlet’e Garanti BBVA İnternet aracılığıyla veya PTT’den alacağınız şifre ile giriş yapabilirsiniz.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç