Nakit Paraya İhtiyacı Olanlar Dikkat: Bir Banka Kredi Faizini İndirdi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Nakit Paraya İhtiyacı Olanlar Dikkat: Bir Banka Kredi Faizini İndirdi

En uygun ihtiyaç kredisi veren bankaların listesine baktığımızda bir bankanın kredi faizlerini düşürdüğü görüldü. İşte en uygun faizle kredi veren banka.

Kredi 15 Nisan 2022 16:59 0
Nakit Paraya İhtiyacı Olanlar Dikkat: Bir Banka Kredi Faizini İndirdi

Bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranları açıklandı.


Bankalardan kredi çekmek isteyen vatandaşlar için son dakika açıklamaları geldi. Gelen açıklamalara baktığımızda ihtiyaç kredilerinde PPK faiz kararı sonrası herhangi bir güncelleme yapılmadığı kredi faizlerinin aynı seviyede kaldığına yer verildi. Bazı bankaların faizsiz kredi verdiği ihtiyaç kredisinde ortalama kredi faiz oranı 1.80'lerde. Ancak bazı bankalar 1.66 seviyesinden kredi verirken bazı bankalar ise faizsiz kredi seçeneğini vatandaşlara sunuyor. Biz de bu yazımızda bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranlarına yer verdik.


İHTİYACI OLANA KREDİ

İhtiyacı olana kredi sloganı ile bankalar ihtiyaç kredisi kampanyalarını başlattı. Başlatılan kampanyalar kapsamında bin liradan 50 bin liraya kadar kredi çekecek vatandaşlara, uygun faizli kredi imkanının sağlandığı görüldü. Türkiye'nin önde gelen bankalarının sunduğu kredi faizleri 12, 24 ve 36 ay vade ile çekilecek krediler için geçerli olacak.


FİBABANKA İHTİYAÇ KREDİSİ

Fibabanka'nın ihtiyaç kredisinde ise faiz oranı 1.89 olarak açıklandı. 10 bin lirayı bu faiz oranı ile çekecek kişi, 1 yıl boyunca her ay bankaya 961 lira taksit ödemesi yapacak ve bankaya toplamda 11 bin 587 lira taksit ödemesi yapmış olacak.


QNB FİNANSBANK İHTİYAÇ KREDİSİ

QNB Finansbank tarafından açıklanan ihtiyaç kredisinde faiz oranının 1.84 seviyesinde olduğuna yer verildi. 10 bin TL'yi 12 ay vade ile çekecek vatandaş, bir yıl boyunca her ay bankaya 957 lira taksit ödemesi yapacak ve 1 yılın sonunda toplamda 11 bin 545 lira ödeme yapmış olacak.


ZİRAAT BANKASI KREDİSİ

Ziraat Bankası tarafından yayımlanan duyuruda kredi faiz oranının 1.78 olduğuna yer verildi. 10 bin TL kredi çekmek isteyen vatandaşa 1.78 seviyesinden kredi kullandırılıyor. 12 ay boyunca müşteri , bankaya her ay 954 lira ödeme yapacak ve toplamda bankaya 11 bin 503 lira ödeme yapmış olacak.


ING İHTİYAÇ KREDİSİ

ING Bank tarafından yapılan açıklamada ihtiyacı olana 50 bin liraya kadar kredi verileceği , kredinin faiz oranının ise 1,74 olduğuna yer verildi. 10 bin lirayı 12 ay vade ile çeken kişi ayda 950 lira kredi ödemesi yapacak ve bankaya toplamda 11 bin 461 lira ödemiş olacak. Bunun yanı sıra ING'nin faizsiz kredi kampanyası da var. Faizsiz kredi kampanyasının detayları için TIKLAYIN


TEB İHTİYAÇ KREDİSİ

Türk Ekonomi Bankası tarafından yapılan açıklamada ihtiyaç kredisinin 1.67 faiz oranı ile vatandaşlara sunulduğuna yer verildi. Buna göre 10 bin lira çeken kişi, 12 ay boyunca her ay 945 lira taksit ödemesi yapacak ve toplamda bankaya 11 bin 402 lira ödemiş olacak.


EN UYGUN FAİZLİ KREDİ

En uygun faizli kredi ise Enpara tarafından veriliyor. 1.66 faizle verilen kredide vatandaş 12 ayda , her ay 945 lira taksit ödemesi yapacak ve toplamda bankaya 11 bin 341 lira ödeme yapmış olacak.


Söz konusu kredilere başvuru yapmak için bankaların resmi sayfasını ziyaret edebilir ya da size en yakın şubesine gidebilirsiniz.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç