Nakit İhtiyacı Olana 3 Ay Ertelemeli Düşük Faizli 10 Bin TL Bayram Kredisi Başvurusu Başladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Nakit İhtiyacı Olana 3 Ay Ertelemeli Düşük Faizli 10 Bin TL Bayram Kredisi Başvurusu Başladı

TEB 2022 yılı Ramazan Bayramı öncesi kredi kampanyası başladı. Başlatılan kampanyada 10 bin lira 3 ay ertelemeli kredi verileceği açıklandı.

Kredi 21 Nisan 2022 21:13 0
Nakit İhtiyacı Olana 3 Ay Ertelemeli Düşük Faizli 10 Bin TL Bayram Kredisi Başvurusu Başladı

TEB'den bayram öncesi kredi kampanyası. Türkiye Ekonomi Bankası tarafından yapılan açıklamada bayramda nakit ihtiyacı olan vatandaşlara uygun faizli kredi verileceği duyuruldu.


Türkiye Ekonomi Bankası resmi internet adresi üzerinden yapılan açıklamada Ramazan Bayramı'na günler kala kredi kampanyasının başlatıldığına yer verildi. Söz konusu kampanyada bayramdan önce binlerce kişiye nakit para verileceği, paranın uygun kredilerle vatandaşlara kullandırılacağına yer verildi. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda kredi kampanyasının başvuru detaylarına ve kredi hesaplamasının detaylarına yer verdik.


"Siz de TEB’e gelin, 36 aya varan vadelerle ihtiyaç kredisine hemen başvurun!" başlığı ile yayınlanan kredi kampanyasında "Henüz TEB müşterisi değilseniz siz de TEB’e gelin; %1,65’ten başlayan faiz oranlı ihtiyaç kredisine hemen başvurun." ifadelerine yer verildi. Söz konusu kredi kampanyasına baktığımızda kredinin 36 ay vade ile vatandaşlara sunulduğuna yer verildi. Kredide bir de 3 ay erteleme şansı var. Ramazan Bayramı'ndan önce çekeceğiniz krediyi 3 ay erteleme ile kullanmanız durumunda ödemelere Kurban Bayramı'ndan sonra başlayacaksınız. Banka resmi sayfasından yapılan son dakika açıklamasında kredi başvuru detaylarına şu şekilde yer verildi:


  • TEB Hoş Geldin Faizli Kredi Kampanyası kapsamında sunulan 36 ay vadeye kadar aylık %1,65’ten başlayan faiz oranı Bankamızla yeni çalışmaya başlamış kişiler için geçerlidir.
  • Kredide 3 aya kadar erteleme imkanı bulunmaktadır. 
  • Ertelenen kredilerin ödeme planlarında ilk taksit olarak görünen kalem erteleme faizinden oluşmaktadır. Erteleme faizini içeren taksit talep edilen vadeye ek olarak eklenmekte olup bu taksit ile birlikte toplam vade 36 ayı aşamaz.
  • İhtiyaç Kredinizin tahsis ücreti kredi tutarının binde 5'idir. 
  • Faiz ve vade oranları müşteri özelinde findeks kredi notuna göre değişiklik gösterebilir. 
  • TEB onaylanan kredinin kullanımı için son kararı verme, kefil ve ek belge isteme, faiz oranını değiştirme hakkına sahiptir. 


ŞİMDİ ÇEK KURBAN BAYRAMI'NDAN SONRA ÖDE

Krediyi şimdi çekecek vatandaşlar, tercih etmeleri durumunda 3 ay boyunca geri ödeme yapmazlar. 3 aydan sonra para eşit taksitler halinde bankaya ödenecektir.


10 BİN LİRA VERİLECEK

Kredi kampanyasında vatandaşlara 10 bin lira seçeneğinin sunulduğu görüldü. 10 bin lirayı vatandaşlar en fazla 36 ay vade ile çekebilecek. 1.65 'lik faiz oranı ile çekilecek söz konusu kredinin 12 ay vade ile çekilmesi durumunda geri ödemesi ise ayda 944 TL olarak yapılacak. Toplam geri ödeme ise 11 bin 328 lira olarak yapılmış olacak.



KREDİ BAŞVURUSU

Söz konusu kredinin başvurusu internet üzerinden alınıyor. Başvuru yapmak isteyenlerin https://www.teb.com.tr/ihtiyac-kredisi-basvurusu/#step=1 adresine gitmesi gerekmektedir. Bu adımda karşınıza bir form çıkacak. Bu formu eksiksiz şekilde doldurarak kredi başvurunuzu yapabilirsiniz.


Kredi başvurunuzu yaptıktan sonra kısa süre içinde size geri dönüş yapılacak ve kredinizin olumlu ya da olumsuz cevabı tarafınıza iletilecek. Olumlu olması durumunda işlemlerin tamamlanması ile krediniz bayramdan önce hesabınıza yatacaktır.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç