Müzik Festivali Fanta Fest Başlıyor! Fanta Fest Bileti Nereden Alınır, Ne Kadar 2022?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Müzik Festivali Fanta Fest Başlıyor! Fanta Fest Bileti Nereden Alınır, Ne Kadar 2022?

Yaz mevsimin gelmesi ile birlikte konserler ve gençlik festivalleri de başlıyor. Fanta Festivali 2022 bileti nereden alınır, FantaFest bileti kaç TL? Fanta Fest Hangi illerde olacak?İşte detaylar...

Haberler 12 Tem 2022 16:14 3
Müzik Festivali Fanta Fest Başlıyor! Fanta Fest Bileti Nereden Alınır, Ne Kadar 2022?

Yaz mevsimin gelmesi ile birlikte konserler ve gençlik festivalleri de başlıyor. Fanta Festivali 2022 bileti nereden alınır, FantaFest bileti kaç TL? Fanta Fest Hangi illerde olacak?İşte detaylar...

Müzik severler Fanta Fest 2022 bilet fiyatları şimdiden araştırılmaya başlarken hangi illerde yapılacağı ve organizasyona dair detaylar merak ediliyor. Festivale katılmak isteyen kişiler şimdiden bilet fiyatları ve ne zaman nereden alınacağını araştırıyor. İşte detaylar..

Fanta Fest 2022 Gençlik Festivali Bilet Fiyatları Nereden Alınır?

8 yıl aradan sonra Fanta Fest tekrardan Türkiye'nin çoğu şehirine geliyor.

Fanta Fest, 8 yıllık aradan sonra 18 Ağustos'ta tekrar başlıyor. Coca-Cola açıklamasına göre, ilk olarak 2001 yılında gerçekleşen ve kesintisiz olarak 14 yıl boyunca devam eden Fanta Fest, bu yaz kaldığı yerden devam edecek. 14 yıl içinde, birbirinden ünlü sanatçıları 6,5 milyon izleyiciyle buluşturan, 'Türkiye'nin en büyük gezici müzik festivali' Fanta Fest, bu yıl 18 Ağustos-10 Eylül tarihleri arasında 10 ilde gerçekleşecek. Gittiği her şehre eğlence götüren Fanta Fest, Türkiye'nin sevilen sanatçıları Edis ve Gazapizm ile beraber bu yılda katılımcılarına müzik, eğlence ve birbirinden keyifli aktivitelerle dolu bir festival yaşatacak.

Fanta Fest 2022 İl İl Konser Tarihleri

-18 Ağustos Ankara
-21 Ağustos Samsun
-23 Ağustos Kayseri
-25 Ağustos Malatya
-27 Ağustos Şanlıurfa
-29 Ağustos Adana
-2 Eylül Antalya
-5 Eylül İzmir
-7 Eylül Bursa
-10 Eylül İstanbul

Fanta Fest Bilet 2022

Festivalin konsepti, diğer organizasyonlara göre oldukça farklı. Herhangi bir yerden bilet satın almanız mümkün değil. Yani Fanta bilet satmıyor. Katılmak isteyenler bazı kuralları yerine getirmesi gerekli. Öncelikle Fanta şişelerinden çıkan puanları Daha Daha uygulamasına tanımlamalısınız. 1000 Fanta puanı 1 bilet demek. Bu miktarda puanı olanlar Daha Daha uygulaması üzerinden biletini ücretsiz olarak alabiliyor.

Fanta Fest Bilet Blmak İçin Biriktirilecek Puanların Listesi:

Kutu ve cam şişe Fanta ürünleri – 200 puan
Pet Fanta ürünleri – 150 puan
Fanta WTF ürünleri – 500 puan
1000 Fanta puanı – 1 Festival bileti

Fanta Fest Bileti Satılıyor mu?

Fanta konserleri için bilet satılmıyor. Kapakların altındaki kodları DAHA DAHA uygulamasına okutmalısınız. Biriken puanlar bilete dönüşüyor. İlerleyen tarihlerde bilet satışı açılabilir. Bu durumda ücretin 120 TL olması bekleniyor. Sizlere tavsiyemiz şimdiden kapak biriktirmeniz ve puan toplamanız. Böylece ücretsiz bir şekilde eğlenceli bir gece yaşayabilirsiniz.

Fanta Fest Bileti Kaç TL?

Şu an için kapak puanları ile bilet veriliyor. Satışa açılması durumunda ise bilet fiyatlarının 120 TL olacağı öngörülüyor. Katılımcı sayısı 50.000 kişi olarak tanımlandı ve Daha Daha uygulaması üzerinden biletler tükenmek üzere. Geç kalmadan yerinizi alın.

Fanta Biletlerini Nereden Alabilirim?

Biletix üzerinden festival bileti satın alamazsınız. İlk adım olarak Daha Daha uygulamasını indirmelisiniz. Sonra da içtiğiniz Fanta kapaklarından çıkan kodları buraya girmelisiniz. Her kapakta bilet puanı çıkmaya biliyor. Bedava internet gibi sürpriz hediyeler de var. Şansınızı tekrar tekrar denemeniz gerekiyor.

 

Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
şöyle bir şey var şimdi bilet satmak yerine satışlarını katlıyorlar hangisi daha karlı sence ve bende bir sürü kapak var ve bilette var yani
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Niye biletler satılmıyor