Mustafa Sarıgül'den Asgari Ücret Önerisi: 3 Ayda Bir Güncellenmeli
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Mustafa Sarıgül'den Asgari Ücret Önerisi: 3 Ayda Bir Güncellenmeli

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'den asgari ücret zammı ile ilgili dikakt çeken bir öneri geldi.

Astsubay Alımı 12 Ara 2022 16:03 0
Mustafa Sarıgül'den Asgari Ücret Önerisi: 3 Ayda Bir Güncellenmeli

Son dakika haberi... Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'den asgari ücret zammı ile ilgili dikakt çeken bir öneri geldi. İşte Sarıgül'ün asgari ücret önerisi...

Partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, asgari ücret zammı ile ilgili dikkat çeken bir öneride bulundu. Sarıgül, asgari ücretin 3 ayda bir güncellenmesini isteyerek, "normal ücret haline gelmesi de engellenmelidir" dedi.

"ASGARİ ÜCRET ÜÇ AYDA BİR GÜNCELLENMELİ"

Asgari ücret konusunda parti olarak işçinin yanında yer aldıklarını belirten Sarıgül, alım gücü sağlayan bir oranın belirlenmesinin önemine değindi. Sarıgül, "Asgari ücret üç ayda bir güncellenmeli ve normal ücret haline gelmesi engellenmelidir" ifadelerini kullandı.

Sendikalaşmanın önemine değinen, sendikal hak ve özgürlüklerin genişletilmesinden yana olduklarını vurgulayan Sarıgül, sendikalaşmanın artmasıyla haksız maaş ödemelerinin de azalacağını söyledi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç