Müslüm Gürses hayranlarına müjde: Seslendirdiği 6 yeni şarkısı ilk defa yayınlanacak
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Müslüm Gürses hayranlarına müjde: Seslendirdiği 6 yeni şarkısı ilk defa yayınlanacak

Müslüm Gürses hayranlarını sevindiren son dakika haberi geldi. 6 yeni şarkı çıkıyor ve bu şarkıları Müslüm Gürses seslendiriyor.

Kültür Sanat 29 Mart 2024 0
Müslüm Gürses hayranlarına müjde: Seslendirdiği 6 yeni şarkısı ilk defa yayınlanacak

Müslümcüleri sevindiren son dakika açıklaması: Seslendirip hiç yayınlamadığı 6 şarkı yayınlanıyor. Tarih belli oldu.

3 Mart 2013 tarihinde, bundan 11 yıl önce aramızdan ayrılan Arabesk'in kralı Müslüm Baba lakaplı Müslüm Gürses, aradan yıllar geçmesine rağmen hala en çok dinlenen isimler arasında yer alıyor.

Fanlarının hala ilk günkü gibi dinlediği Müslüm Gürses'ten son dakika haberi geldi. Gelen haber milyonları sevindirdi.

Gelen haberde Müslüm Gürses'in hayattayken seslendirdiği, ancak daha önce hiçbir yerde paylaşılmayan 6 şarkısının olduğu ve bu şarkıların uzun yıllar sonra ilk defa dinleyicileri ile buluşacağı öğrenildi.

Tozlu Raflar adlı albümde çıkacak 6 yeni şarkı, Müslüm Gürses'in sesi ile karşımıza çıkacak.

Bu açıklama Müslüm Baba hayranlarını oldukça mutlu ederken herkes, 18 Nisan tarihini beklemeye başladı. Konu ile ilgili yapılan son dakika açıklamasında, "Müslüm Gürses'in daha önce seslendirip hiçbir yerde paylaşmadığı 6 şarkı 'Tozlu Raflar' isimli albüm ile 18 Nisan'da dinleyicileriyle buluşacak" ifadelerine yer verildi.

MÜSLÜM GÜRSES'İN GERÇEK ADI VE DOĞUM TARİHİ

Müslüm Gürses ya da doğum adıyla Müslüm Akbaş, Türk arabesk ve halk müziği sanatçısı, besteci, söz yazarı ve oyuncu. Dünya'da "Father of Arabesque", Türkiye'de ise "Arabeskin Babası" ve "Müslüm Baba" olarak tanınmaktadır.

7 Mayıs 1953 tarihinde dünyaya gelen Müslüm Gürses, 3 Mart 2013 tarihinde, 60 yaşında hayata gözlerini yumdu. Gelişmelerden haberdar olmak için Finans7'yi takipte kalın.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç