Müjdelerde Sıra Banka, KYK Borç Yapılandırmada
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Müjdelerde Sıra Banka, KYK Borç Yapılandırmada

Milyonlarca vatandaş, bankalara ve devlete olan borçlara yapılandırma gelmesini istiyor. İşte bu konuda gelen son bilgiler.

Son Dakika 11 Haz 2022 15:43 5
Müjdelerde Sıra Banka, KYK Borç  Yapılandırmada

Seçim öncesi borç ve kredi yapılandırması.

Seçime 1 yıl süre kala art ada müjdeler gelmeye başladı. Art arda gelen müjdeler vatandalar tarafından merakla takip edilirken yeni bir borç yapılandırması, kreid yapılandırması olup olmayacağı büyük merak konusu oldu. Biz de bu yazımızda bu konuda son bilgilere yer verdik.

BAYRAM HARÇLIĞI

Son açıklamalarda , 15 milyar liralık yeni bir destek paketinin açıklandığı ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara bayramdan önce 750 liraya kadar destek verileceği bildirildi. Söz konusu desteğin detayları için TIKLAYIN

KİRAYA ZAM SINIRI GELDİ

Kira fiyatlarına zam sınırı geldiği açıklandı. Adalet Bakanlığı yaptığı açıklamada en fazla yüzde 25 zam yapılabileceğini söyledi.

MEMURA EK GÖSTERGE MÜJDESİ

Kamu personellerine ek gösterge müjdesi geçen hafta geldi. Kabine sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm kamu personellerinin ek göstergelerine 600 puanlık bir zam yapıldığını söyledi. 

MAAŞ ZAMMI DA GELİYOR

Haziran ayının sonunda emekliler ile memurların maaşlarına, normal zammın yanı sıra bir de ek zam yapılacağı açıklandı. Hükümetten gelen açıklamada zammın Haziran ayı sonunda açıklanacağına yer verildi.

YAPILANDIRMA MÜJDESİ BEKLENİYOR

Bankalara ve devlete borcu olan vatandaşlar , borçlarının yapılandırılmasını , faizlerin silinmesini istiyor. Bu konuda henüz bir açıklama yok. Ancak açıklama yapan ekonomistler, kulislerde bunun gündemde olduğunu, seçim öncesi böyle bir hamle gelebileceğini bildiriyor.

Sizce hangi borçlara yapılandırma gelmeli? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Yapılandırma açıklamasını anbean takip ediyoruz. Açıklama geldiğinde bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Kaynak: Finans7.com

Yorumlar (5)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Gss prim borçları yapılandırılmalı
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Çocuğunu okutan evine ekmek götürmeyen evine ekmek götürüp evini zor geçindiren insanlarımız var. Bir devlet bir vatan olarak bu insanlar bu topraklarda bizde beraber yaşıyorsa tabiki onlara sahip çıkacağız. Borçları az yada çok farketmez bunlar o bankalardan çektiği paraları herhal zevkine çekmedi. Demem şuki Banklardaki borçlar ister çok ister az olsun Ben bu devletin bu millete gerekli iyiliği yapacağını candan yürekten inanıyorum. Çünkü bu vatan bu millet bir bütündür. Bölünemez parçalanamaz. Hep birlikte elele verdikten sonra kimse önümüze taş koyamaz. Saygılar.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Bankaya kıredi kartı borcu konut kıredisi borcu taşıt kıredisi olan herkes e
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Konut kıredisi çekenlere yapılandırma getirilmeli
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
KYK