Müjde geldi: Emekliye ciddi bir maaş zammı gelecek
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Müjde geldi: Emekliye ciddi bir maaş zammı gelecek

Son dakika haberi: Emekli maaş zammı ile ilgili sevindiren bir açıklama geldi. Binali Yıldırım, ciddi bir zam gelecek dedi.

Emekli Haberleri 23 Ağu 2023 08:28 31
Müjde geldi: Emekliye ciddi bir maaş zammı gelecek

EMEKLİ MAAŞLARINA CİDDİ BİR ZAM GELİYOR.

Milyonlarca emekliyi ilgilendiren son dakika haberi geldi. Gelen haberde AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, emekli maaşlarına zam için çalışma başlatıldığını ve yakın zamanda ciddi bir zam yapılacağını söyleyerek tarih verdi.

Bir televizyon kanalının canlı yayınına konuk olan AK Parti Genel Başkanvekili ve eski Başbakan Binali Yıldırım bir son dakika açıklamasında bulundu. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Yıldırım, emekli maaş zammına da değindi.

Binali Yıldırım yaptığı açıklamada emekli maaşlarına ciddi bir zam yapılacağını söyleyerek, "Emekli maaşında ciddi bir iyileştirme olacak" dedi. Gündemde en düşük maaşın 10 bin liraya çıkarılması gündemde. Sizce en düşük emekli maaşı ne kadar olmalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

ZAM İÇİN TARİH VERDİ

Yıldırım açıklamasının devamında emekli maaş zammı için tarih verdi. Yıldırım açıklamasında, "Meclis açılır açılmaz emekli maaşı çalışması yapılacak" ifadelerini kullandı. 1 Ekim 2023 tarihinde meclis açılacak. Meclis açıldıktan sonra düzenlemenin Ekim ayı ortasında gelmesi bekleniyor. Emekli zammı geldiğinde bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için >>> TIKLAYIN
İOS için >>> TIKLAYIN
Huawei için >>> TIKLAYIN

ERDOĞAN DÜN AÇIKLADI

Önceki gün yurt dışı dönüşü basın mensupları ile uçakta bir araya gelen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, emekli maaşları ile ilgili son çalışmaya değindi. Şimdi memurlarla ilgili çalışma olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şu anda memurlarla ilgili çalışmayı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız yetkili sendikalarla sürdürüyor. Bu ay sonuna kadar da devam edecek. Nitekim birinci, ikinci, açıklamalar Bakanım tarafından yapıldı. Emeklilerle ilgili de ayrıca Bakanlığımız çalışmalarını sürdürüyor. Memurlarımıza bu zamlar gelirken, emeklilerimize hiçbir şeyin gelmemesi olacak bir şey değil. Onları da inşallah memnun edecek adımları atacağız" dedi.

Finans7.com | Ankara

 

Yorumlar (31)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 11 Ay Önce
ciddi zam gelecek dediğiniz 10 bin mı yani 2 bin 500 ya bütün emekli maaşlarına %100 zam gelmeli dalgamı geçiyorsunuz
Ziyaretçi 11 Ay Önce
millyonlarcsemekli ve çocukları vekillerin tatilden dönerse ekmek yiye bilecek👏👏👏
Ziyaretçi 11 Ay Önce
En az 20.000 olmalı bugün ev kiralari en kötü 10.000 tl den başlıyor faturalar temel gıda derken ancak yeterli olur bence
Ziyaretçi 11 Ay Önce
yerel seçim öncesi verip milletin oyunu alabilmek için yapılmış senaryolardan sadece biri
Ziyaretçi 11 Ay Önce
En az 15000 tl olması gerekir