Muharrem İnce, İttifaklara Kapıyı Kapattı: Seçime Tek Başımıza Gireceğiz
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Muharrem İnce, İttifaklara Kapıyı Kapattı: Seçime Tek Başımıza Gireceğiz

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce bir son dakika açıklamasında bulundu ve partisinin seçimlere kendi başına katılacağını söyleyerek ittifaklara kapıyı kapattı.

Siyaset 27 Mart 2022 17:42 0
Muharrem İnce, İttifaklara Kapıyı Kapattı: Seçime Tek Başımıza Gireceğiz

Muharrem İnce ittifaklara kapıyı kapattı.


Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce bir son dakika açıklaması yaptı ve seçimlerdeki yol haritasını kamuoyu ile paylaştı. Memleket Partisi'nin il başkanlığı binasının açılış törenini gerçekleştirmek için Trabzona'a giden İnce, burada basın mensupları ile bir araya geldi ve merak edilen konular hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu.


Şimdiye kadar partisine hangi partiden kaç kişinin, kaç üyenin geldiği sorusuna İnce, bunun sayısını tutmadığını, geçmişte başka partilerle çalışmış, başka partilere üye olmuş ya da hiç siyaset yapmamış arkadaşlarının olduğunu söyledi. İnce ittifaklara katılım meselesine de değindi ve 2023 yılında yapılması planlanan seçimlere ittifaklarla değil tek başına gireceklerini söyledi ve Millet ile Cumhur ittifakının herhangi bir parçasında yer almayacaklarını söyledi. İnce açıklamasında, "Geçmişte hemen hemen her siyasi partide üye olmuş ya da hiç siyasete bulaşmamış arkadaşlarım var. Seçimlere tek başımıza gireceğiz. Sloganımız belli; ne cumhur ne millet, tek yol memleket. 20 yıllık yorulmuş, bitkin bir iktidar var ama çözüm üretemeyen bir muhalefet de var" dedi.


SURİYELİLER


Son günlerdeki Suriyeliler tartışmasına da değinen İnce, misafirliğin uzadığını söyledi. İnce, Cumhurbaşkanı olması durumunda Esad ile masaya oturacağını söyleyerek, "Mültecileri göndermek için Şam'a büyükelçi atayacağım. Yardım da edeceğim ama geri göndereceğim." dedi.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç