Muhalefet Milletvekilleri: 'AK Parti EYT'lileri Emekli Edecek'
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Muhalefet Milletvekilleri: 'AK Parti EYT'lileri Emekli Edecek'

Kulislerden alınan son dakika bilgilerine göre muhalefet vekilleri, AK Parti'nin EYT'lileri emekli edeceğini söyledi.

Siyaset 21 Mayıs 2022 17:03 11
Muhalefet Milletvekilleri: 'AK Parti EYT'lileri Emekli Edecek'

Emeklilikte yaşa takılanları ilgilendiren son dakika açıklaması.

Emeklilikte yaşa takılan yüz binlerce vatandaşı ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Kulislerden gelen bilgilere göre emeklilikte yaşa takılanların seçim için bekletildiğine yer verildi. 

KABİNE DEĞİŞECEK

Kulislerin aktardığı son dakika bilgisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabineyi değiştirmeyi planladığı ve yeni kabine ile seçime gireceğine yer verildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile geçen ay göreve getirilen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ haricinde diğer bakanların dğeişeceği iddia edildi. Bunun yanı sıra Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın da affını istediği, bu nedenle bakanların değişmesinin gündemde olduğu iddia edildi. 

MUHALEFET PARTİSİ VEKİLLERİ , EYT'LİLERİN EMEKLİ EDİLECEĞİNİ SÖYLEDİ: "SEÇİMİN EN BÜYÜK SİLAHI"

Kısa Dalga'dan Mahmut Aydın'ın haberine göre hükümetin emeklilikte yaşa takılanlar konusunu gündeme getirdiği ve seçim için beklettiği belirtildi. Muhalefet partisi milletvekilleri, emeklilikte yaşa takılanların haklarının verileceğini, iktidarın EYT'lilere emeklilik hakkını getirmeyi planladığını ve seçimin en büyük silahı olarak kullanacağını söylüyor.

ÇALIŞMA BAKANI AÇIKLADI: DOSYA ÖNÜMÜZDE

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin yaptığı son açıklamada emeklilikte yaşa takılanların dosyasının önünde olduğunu söyledi. Ek gösterge, sözleşmelilere kadro ve emekli ile çalışanlara ek zam meselelerinden sonra emeklilikte yaşa takılanlar konusunun gündeme geleceği açıklandı.

EYT MECLİSE NE ZAMAN GELECEK?

Emeklilikte yaşa takılanların sorunları meclisin yeni yasama yılına kaldı. Temmuz ayında meclis tatile girecek ve Ekim ayında yeni yasama yılı başlayacak. Yeni yasama yılının başlaması ile birlikte EYT konusu gündeme gelecek. 

Sizce EYT gelir mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın ve mobil uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (11)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Ak Parti'ye oy verecek birçok kişi eyt şerhi koyuyor. Bence seçimlerden önce bu iş bitecek
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
O sandık buraya gelecek o kadar
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
EYT'lilerin işini halletmezker ise seçimin sonucunu bende merak ediyorum onlarda bunun farkında bu iş 2022 sonu itibariyle çözülecek
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Oy yok diyenler zaten oy vermiyorduki
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Kim bizim hakkımızı 1999 8 eylül öncesine göre verirse oy onadır.kaynak bulunur.mesela sanayide ssksız hem yabancı hemde kaçak çalışanlar bulunsun.Türklere önem verirsin.bizi güzel maaşla emekli et.çalışmayalım .gençlerin önü açıldın.ama şu çalışma izinlerini ssksız kayıt dışı girişlerbolmadın.800 danışman 600 millet vekili sayısı düşmeli.kiralar çok.#eyt kul hakkı zaten