Müge Anlı'nın Acı Günü: Babası İhsan Anlı Vefat Etti
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Müge Anlı'nın Acı Günü: Babası İhsan Anlı Vefat Etti

Son dakika haberi: Müge Anlı'nın babası İhsan Anlı dün hayatını kaybetti.

Haberler 31 Tem 2022 09:50 0
Müge Anlı'nın Acı Günü: Babası İhsan Anlı Vefat Etti

Müge Anlı'nın acı günü: Babasını kaybetti.

Atv ekranlarında yayınlanan ve her bölümü büyük bir ilgi , merakla izlenen Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı programın hazırlayıcısı ve sunucusu olan Müge Anlı'nın babası İhsan Anlı'yı kaybettiği öğrenildi. 

GEÇEN AY EVLENDİ

Geçtiğimiz aylarda evlilik kararını canlı yayında açıklayan Müge Anlı, ''Sizleri de çok mutlu edeceğine inandığım haberi ilk ağızdan vermeye karar verdim. Evlenmeye karar verdim. Herkes evleniyor, çok abartmaya gerek yok. Ama mutlu olacağınızı biliyordum. Dualarınızı almak istiyorum. Müstakbel damadınızın ismini de açıklayayım. Müstakbel damadınızın ismi Şinasi Yüzbaşıoğlu. Kendisi devlet memuru. Çok saygılı bir mesleği var. Siz her zaman beim özel yaşamıma saygı duydunuz. Mutluluğum için duacı olacağınıza eminim. Darısı evlenmek isteyen tüm bekarların başına." demiş ve bu açıklamasından kısa süre sonra, geçen ay İstanbul Asayiş Şube Müdürü Sinan Yüzbaşıoğlu ile dünyaevine girmişti.

Evlilik kararını açıkladıktan sonra sezon finali yapan programın yeni dönemde de ekranlara geleceği bildirilirken ünlü sunucu bu sürçete ekranlardan uzak durdu. Sosyal medya hesabını da aktif şekilde kullanmayan Anlı'dan acı bir haber geldi.

Gelen son bilgilere göre Müge Anlı'nın babası İhsan Anlı, önceki gün sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Vefatı sonrası Anlı'nın cenazesi Fatih Camii'nde kılınan öğle namazından sonra aile kabristanlığına defnedildi.

Son dakika haberlerinden haberdar olmak için finans7.com'u takipte kalın

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç