Müge Anlı'daki kurye cinayeti: Bir ceset daha ortaya çıktı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Müge Anlı'daki kurye cinayeti: Bir ceset daha ortaya çıktı

Ali Diken cinayetinin zanlısı Zeynel Boyacı'nın cesedi gömdüğünü söylediği yerde bir ceset daha bulundu.

3.Sayfa 25 Ocak 2024 0
Müge Anlı'daki kurye cinayeti: Bir ceset daha ortaya çıktı

Müge Anlı'da ortaya çıkan skandal olayda bir skandal daha çıktı.

Atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı programda 20 Aralık günü motosikleti ile Antalya'da kaybolan Ali Diken'i arayan ailesi, 2 gün önce Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı programa konuk oldu. 32 yaşındaki Ali Diken'in een son görüldüğü isim ise 33 yaşındaki Zeynel Boyacı oldu.

Ali'nin montu ve motoru ile görüntülenen Boyacı, adının geçmesi sonrası canlı yayına geldi. Canlı yayında Boyacı o gece yaşananları anlattı ve ilk gün programı sona erdi. Dün ise programda Müge Anlı, Zeynel Boyacı'nın kaldığı otelden kaçtığını ve yurt dışına kaçmak üzere Hatay'a giderken polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandığı bildirildi.

Burada polis ekiplerine ilk ifadesinde Ali Diken'i, kendisine ağır küfür ettiği için öldürdüğünü söyleyen Boyacı karakola geötürlüdü.

Ali Diken'i öldürdükten sonra bir yere gömdüğünü söyleyen Boyacı'nın tarif ettiği yere gidildi ve yer kazıldı. Yapılan kazı sonucu bölgeden bir ceset daha çıktı. 4 saat süren kazı çalışmalarında 26 yaşındaki Zeynep Ece Aksal'a ait olduğu bildirilen ceset bulundu. Olayı haber alan Zeynep Ece Aksay'ın yakınları ise gözyaşlarına boğuldu. Kadının ise onun baldızı olduğu ortaya çıktı.

CİNAYET NEDEN OLDU?

Son bilgilere göre Zeynel Boyacı'nın Ali Diken'i bir kadın meselesi yüzünden öldürdüğü bildiriliyor. Olay ile ilgili incelemeler devam ediyor.

Kaynak: finans7.com

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç