Müge Anlı'da son dakika: Hasan Hüseyin'in katili bulundu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Müge Anlı'da son dakika: Hasan Hüseyin'in katili bulundu

Müge Anlı'dan son dakika haberi geldi. Gelen haberde Hasan Hüseyin'in katili ortaya çıktı.

Yaşam 2 Şubat 2024 0
Müge Anlı'da son dakika: Hasan Hüseyin'in katili bulundu

Müge Anlı'da Hasan Hüseyin'in katili ortaya çıktı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı programın bugünkü bölümü merakla bekleniyordu. Son 1 haftanın en çok konuşulan konusu olan Hasan Hüseyin'in kaybolması olayı sonunda çözüldü.

Bir haftadır Müge Anlı'ya katılan Seher ve Şerife ile Hasan Hüseyin'in ailesi, 2 aydan fazladır kayıp olan Hasan Hüseyin'i arıyordu. Başta kayıp olarak ekranlara gelen olay her geçen gün daha da büyüdü.

Damadın arabasını üzerine yapmalar, altın istemeler derken olay daha da büyürken en somut gelişme dün yaşandı ve Hasan Hüseyin'in 2 kşi tarafından kaçırıldığı öğrenildi.

Yaşanan büyük olay sonrası dün arabada olan 2 kişi ortaya çıktı ve programa geldi. Programa gelen iki kişiden biri yaptığı açıklamada kendi hesabına 75 bin lira para geldiğini bundna kesinti yaparak başka hesaba attığını söyledi. Çelişkili ifadeler kullanılması sonrası polis ekipleri stüdyoya gitti ve o iki kişiyi yakaladı.

Gözaltına alınan bu isimler cinayeti itiraf etti ve Mert isimli kişinin cinayeti işlediğini söyledi. Yapılan aramalarda Hasan Hüseyin'e ait olduğu belirtilen kemikler Bağlum'da bulundu.

Mert isimli kişinin ise daha nceden de cinayet işlediği ve cezaevinden izinli çıktığı öğrenildi. Açık cezaevinden izinli çıkan bu ismin şimdi yeniden cezaevinde olduğu belirtiliyor.

Programda Hasan Hüseyin'in eşi ve kızı ile kardeşleri arasında çıkan kavgalar ve karşılıklı tehditler damga vurdu.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç