Müge Anlı'da skandal olay ortaya çıktı: Mağdurum diye geldi tacizci çıktı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Müge Anlı'da skandal olay ortaya çıktı: Mağdurum diye geldi tacizci çıktı

Müge Anlı'da son dakika haberi geldi. Gelen haberde Kızlarına tacizde bulunduğu belirtilen Selahattin Yalnız'ın tutuklandığına yer verildi.

Haberler 2 Haz 2024 0
Müge Anlı'da skandal olay ortaya çıktı: Mağdurum diye geldi tacizci çıktı

Müge Anlı'da ortaya çıktı: Kızlarına cinsel istismarda bulunan kişi tutuklandı.

Selahattin Yılnız adlı kişi, birlikte yaşadığı 24 ve 18 yaşındaki kızların evdeki paraları aldığı ve kaçtığını söyleyerek Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı programa katıldı ve burada mağdur olduğunu söyleyerek yardım istedi.

Kayıp oldukları bildirilen iki kız ise önceki gün televizyon programına katıldı. İki kız çocuğu burada yaptığı açıklamada Selahattin Yalnız'ın kendilerine cinsel istismarda bulunduğunu iddia etti. Bu sözler üzerine Yalnız, iki kızın kendisine iftira attığını ve uyku ilacı içirdiklerini söyledi.

"HEPİNİZ BENİM KARIM OLACAKSINIZ"

Yıllardır üvey babaları tarafından tacize, cinsel istismara uğradıklarını söyleyerek açıklamasına başlayan F.T.B. adlı kişi, "14 yaşından beri bu adam bize tecavüz ediyor. Satırla saldırıyordu, dövüyordu. 'Sizin derinizi yüzerim, dördünüz de benim karım olacaksınız' diyordu. Bunlar annemin gözünün önünde yapılıyordu" dedi. Selahattin Yalnız ise asıl mağdurun kendisi olduğunu anlatarak, "Böyle bir şey yapmadım. Cinsel istismar videoları bize de geldi. Biz konuştuk, anlaşmaya çalışıyoruz. Ne anlatayım? Beni uyutup yaptıklarını mı? Uyutarak istediklerini yaptılar" ifadelerini kullandı.

SAVCI HAREKETE GEÇTİ

Bu açıklamalardan sonra savcı harekete geçti ve Yalnız hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Polis ekipleri saldırganı yakaladı ve gözaltına aldı.

Sağlık kontrolünden geçirilen bu kişi Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.

LİNÇİ POLİS ENGELLEDİ

Karakola getirilen cinsel istismar şüphelisi, çevredeki vatandaşlar tarafından linç edilmeye çalışıldı. Ancak polis ekipleri araya girerek engelledi.

Yalnız, burada ifadesi alındıktan sonra mahkemeye sevk edildi ve tutuklama istemiyle hakim karşısına çıktı. Yalnız tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç