Müge Anlı ile Tatlı Sert'te Derya ile Eski Eşinin Mesajları Şoke Etti
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te Derya ile Eski Eşinin Mesajları Şoke Etti

Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı programda Selim Yalçınkaya cinayeti ile ortaya çıkan ilişki yumağında yeni açıklamalar geldi.

Yaşam 11 Kasım 2022 16:57 0
Müge Anlı ile Tatlı Sert'te Derya ile Eski Eşinin Mesajları Şoke Etti

Müge Anlı'da ortaya çıkan olay , Tüm Türkiye'de gündem oldu.

Atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı programda her geçen gün akıllara durgunluk veren olaylar ortaya çıkıyor. son olarak bu sefer çoklu ilişki program adamgasını vurdu.

Cinayete kurban giden 23 yaşındaki Selim Yalçınkaya isimli kişinin eşi Derya, itirafları ile hem stüdyodakileri hem de ekran başındakileri şoke etmeye devam ediyor. 

Programla gündeme gelen olayın her detayı büyük şok yarattı. Selim Yalçınkaya cinayetiyle ilgili eski eşten çok konuşulacak itiraflar gelmeye devam ediyor. 

Daha önceki programlarda Selim'in eski eşi Derya'nın eşi ile arasındaki mesajlar ortaya çıkmış ve bu mesajlar Müge Anlı ile stüdyodakileri ve ekran başındakileri şaşkına çevirdi. Programda Derya'nın, eski eşine attığı "ihanet yazışmalarını" yayınlayan Müge Anlı, Derya'ya tepki gösterdi ve yaptığı açıklamada, "Sen eşin ilk öldüğünde verdiğin ifadede kabul etmemişsin Erdoğan'la birlikteliğini. Ben senin 2 katın yaşındayım. Ben hiç kimseyle böyle konuşamam, ne eşimle konuşabilirim, ne bir kız arkadaşımla konuşabilirim. Hele ki eşime bu kadar böyle yaşadığım ilişkinin ayrıntılarını anlatmak. Kızım siz ne yiyorsunuz, ne içiyorsunuz?"  ifadelerini kullandı.

Önceki bölümlerde Yalçınkaya cinayeti gündeme gelmişti. Mesajlar sonrası  Derya, "Söyleyemedim ama artık benim üstüme yönelen bir şey var. Selim'in bana bu mesajları ayrıntısıyla yazdırmasının amacı kendisini tatmin etmesi aslında" diyerek açıkladı.

NE ADAMMIŞ YA 

Genç kadının bu sözlerinden sonra  stüdyoda "Vaay! Ne adammış ya" sesleri yükseldi.

KENDİNİ TATMİN ETMEK İÇİN...

Müge Anlı'nın tepki göstermesine rağmen konuşmasına devam eden Derya, "Ben evlendiğimden beri, kendini tatmin etmek için benimle aynı odada 'Şunu da mı getirsek, şöyle mi yapsak' gibi ilişkinin şeylerini anlatıyordu." dedi.

İLİŞKİ YUMAĞI

Derya hakkında ortaya atılan iddialar , ortaya çıkan konular ise izleyicileri şoke etmeye devam ediyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç