Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı Ne Zaman Başlayacak? Yeni Sezon Başlangıç Tarihi...
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı Ne Zaman Başlayacak? Yeni Sezon Başlangıç Tarihi...

ATV ekranlarının vazgeçilmez programı Müge Anlı İle Tatlı Sert programının ne zaman başlayacağı izleyecileri tarafından merak ediliyor.

Haberler 1 Ağu 2022 17:47 0
Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı Ne Zaman Başlayacak? Yeni Sezon Başlangıç Tarihi...

ATV ekranlarının vazgeçilmez programı Müge Anlı İle Tatlı Sert programının ne zaman başlayacağı izleyecileri tarafından merak ediliyor. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman başlıyor? Yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte detaylar...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı Haziran ayında sezon finali yaparak tatile girdi. Yeni yayın döneminde 15. sezonu ile ekranlarda olacak programın ne zaman başlayacağı merak ediliyor. İşte, Müge Anlı ile Tatlı Sert'in yeni sezon tarihine dair detaylar..

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Müge Anlı'nın sunduğu sevilen program Müge Anlı ile Tatlı Sert'in yeni yayın tarihine dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Geçen sene Ağustos ayının sonlarında yeni sezonu başlayan programın, bu yıl da yine Ağustos ayının sonlarında başlayacağı tahmin ediliyor.

MÜGE ANLI KİMDİR?

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Müge Anlı, yüksek lisans eğitimini Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk alanında yapmıştır. Kariyerine magazin alanında adım atan Anlı, meslektaşı Şenay Düdek ile yaptıkları Dobra Dobra isimli programla uzun süre ekranlara gelmiştir.

Magazin sunuculuğundaki deneyiminin ardından magazini bırakarak sunuculuğa adım atan Anlı, ATV'de Müge Anlı ile Tatlı Sert isimli tartışma programına başlamıştır. Programda, kayıpları arayan, faili meçhul cinayetleri çözen Müge Anlı yıllardır ekranların vazgeçilmez ismi olmayı başardı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç