MSÜ tercih duyurusu geldi: Başvuru tarihleri uzatıldı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

MSÜ tercih duyurusu geldi: Başvuru tarihleri uzatıldı

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında MSÜ tercih tarihlerinin uzatıldığına yer verildi.

Subay Alımı 23 Mayıs 2023 10:48 0
MSÜ tercih duyurusu geldi: Başvuru tarihleri uzatıldı

Son dakika: MSÜ tercihleri uzatıldı.

Milli Savunma Bakanlığı PersonelTemin Daire Başkanlığı resmi internet adresi üzerinden yapılan son açıklamada 2023 yılı Milli Savunma Üniversitesi tercih işlemlerinin uzatıldığına yer verildi. Daha önce yapılan açıklamada 25 Mayıs tarihinde müracaatların sona ereceğine yer verilmişti. Yeni duyuruda ise başvuruların 29 Mayıs tarihine kadar yapılacağına yer verildi. MSB'den yapılan son dakika açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"2023 yılı Milli Savunma Üniversitesi Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları tercih işlemleri 29 Mayıs 2023 saat 23:59'a kadar uzatılmıştır"

Tercih işlemleri ile ilgili yayınlanan açıklamada ise, "Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca 02 Nisan 2023 tarihinde icra edilen 2023 Millî Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı'na (2023-MSÜ) katılan ve 2023-YKS başvurusu bulunan adaylar tercih yapabilecektir. Adayların, Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları tercihlerini 03-29 Mayıs 2023 tarihleri arasında yapmaları gerekmektedir. (29 Mayıs günü saat 23:59'a kadar). Belirtilen süre içerisinde tercihini yapmayan adaylar, 2'nci Seçim Aşamalarına çağrılmayacaktır.

Şehit/Gazi çocuğu olan adayların dikkatine!" denildi.

Tercih işlemleri MSB Personel Temin Daire başkanlığı resmi sayfası üzerinden yapılacak. Kadın erkek memurlar bu sayfada >>> TIKLA TAKİP ET

Finans7.com mobil uygulamasını indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç