MSÜ subay alımı sonuçları açıklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

MSÜ subay alımı sonuçları açıklandı

Son dakika: MSÜ bünyesine yapılacak subay alımının sonuçları açıklandı. İşte sonuç sorgulama ekranı ve kılavuz.

Subay Alımı 8 Ara 2023 0
MSÜ subay alımı sonuçları açıklandı

Son dakika: MSB subay alımı sonuçları açıklandı.

Milli Savunma Bakanlığınca bir açıklama yapıldı ve Milli Savunma Üniversitesi bünyesine yapılacak suıbay alımının sonuçlarının açıklandığına yer verildi. Açıklanan sonuçların ardından adaylar 25 Aralık 2023 tarihinden itibaren mülakat aşamalarına alınacak.

Söz konusu açıklama şu şekilde:

1. Millî Savunma Üniversitesine Dış Kaynaktan Öğretmen ve Mühendis Sınıfı Muvazzaf Subay Adayı Temini Seçim Aşaması Faaliyetleri, 25 Aralık 2023 tarihlerinde MEBS Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı (Mamak/ANKARA) adresinde icra edilecektir.
2. Seçim aşaması faaliyetlerine çağrılan adaylar, 25 Aralık 2023 tarihinde saat 08.00'de MEBS Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Mamak/ANKARA adresinde hazır bulunacaklardır.
3. Başvuru şartlarını taşıyan tüm adaylar sınavlara çağrılmıştır.
4. Seçim Aşaması Faaliyetleri,
    a. Evrak Kontrol,
    b. Fiziki Değerlendirme,
    c. Kişilik Değerlendirme Testi,
    ç. Fiziki Yeterlilik Testi (Mekik, Şınav, 400m Koşu),
    d. Sağlık Kurulu Raporu İşlemleri aşamalarından oluşmaktadır.
5. Mülakat aşaması MSB tarafından daha sonra belirlenerek ilan edilecek tarihlerde yapılacaktır.
6. Tüm adayların Fiziki Yeterlilik Testi için spor kıyafeti (Eşofman, spor şortu, spor fanilası, spor ayakkabısı vb.) getirmeleri gerekmektedir.
7. Beden Eğitimi Öğretmeni tercihi olan adaylar, Fiziki Yeterlilik Testine ilave olarak Çabukluk Testleri, Yüzme, Jimnastik ve Seçmeli Testlere (Futbol, Voleybol ve Basketbol) gireceklerdir. Sınavlar 3 gün sürecektir.
8. Çabukluk Testleri, Yüzme, Jimnastik, Futbol, Voleybol ve Basketbol sınavları TSK Spor Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Çankaya/ANKARA adresinde yapılacaktır. Adayların yüzme testi için yanlarında mayo, terlik, bone ve havlu getirmeleri gerekmektedir.
9. Spor yapmasında sakınca bulunmadığına dair tek hekim raporu getirmeyen adaylar Fiziki Yeterlilik Testine alınmayacaklardır.
10. Adaylar, seçim aşamalarına gelirken e-Devlet şifreleri mevcut olacak ve Başvuru Kılavuzunda belirtilen belgeleri beraberinde getireceklerdir.
11. Adayların sınavlara gelirken belgelerinin aslı ile birlikte fotokopilerini de getirmeleri gerekmektedir. Ancak getirilen belgelerin asılları teslim edilmeyecek, adayın kendisinde kalacaktır.
12. Sınav merkezleri önünde güvenlik formu, dosya, zarf, gibi malzemeleri ücret karşılığı satmaya çalışanlara itibar edilmemelidir.
13. Sınav merkezine cep telefonu ve diğer elektronik cihazlar ile girilmeyecek, nizamiyede belirtilen yerlere teslim edilecektir.
14. Adayların başvuru şartlarını taşıyıp taşımadıkları, getirecekleri belgeler üzerinden kontrol edilecektir. Adayların başvuru şartlarını taşımadıkları anlaşıldığında veya evraklarının eksik/yanlış olduğu tespit edildiğinde, temin sürecinin hangi aşamasında olursa olsun adaylıkları sonlandırılacaktır.
15. Bu duyuru tebliğ niteliğinde olup adaylara ayrıca posta veya telefon ile sınav tarihi tebliğ edilmeyecektir.
16. Başvuru sonucunuzu e-Devlet şifrenizle giriş yaptıktan sonra Tercihlerim menüsü altından öğrenebilirsiniz. Giriş yapmak için tıklayın
Karşılaştığınız sorunlarla ilgili olarak öncelikle https://personeltemin.msb.gov.tr genel ağ (internet) adresine bakınız.
İlave sorularla ilgili irtibat numarası : 0 (312) 562 05 43
Belgegeçer (Fax) : 0 (312) 319 43 67

Kılavuz için TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç