MSB ve MSÜ memur alımı başvuru sonuçları bekleniyor: Ertelendi mi?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

MSB ve MSÜ memur alımı başvuru sonuçları bekleniyor: Ertelendi mi?

Milli Savunma Bakanlığı 2022 ve 2023 ılı personel memur alımı başvuru sonuçları bekleniyor. Peki memur alımı sonuçları açıklandı mı?

Sınav 23 Şubat 2023 15:43 0
MSB ve MSÜ memur alımı başvuru sonuçları bekleniyor: Ertelendi mi?

MSÜ ve MSB memur alımı sonuçları ertelendi.

Milli Savunma Bakanlığı ve Milli Savunma Üniversitesi bünyesine yapılacak kamu personeli alımı için başvurular 2022 yılında alınmaya başlamıştı. Aralık ayında başlayan ilk alım Ocak 2023'te sona ererken diğer ilan için ise başvurular Ocak ayının sonunda bitti. Başvuruların sona ermesinden sonra personel alımına başvuru yapan adaylar başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağını, KPSS taban puanın kaça kadar düşeceğini araştırmaya başladı. Peki MSB memur alımı sonuçları ne zaman? MSÜ personel alımı başvuru sonuçlarına nasıl ulaşabilirim?

SONUÇLARA DEPREM ERTELEMESİ

MSB personel alımı sonuçlarında ilk duyuruların bugünlerde gelmesi bekleniyordu. Ancak deprem bölgesinde bulunan gençlerden de ciddi başvuru oldu. Bu nedenle personel alımında başvuru sonuçları ile mülakat aşamalarının bir süre sonra başlaması bekleniyor. Sonuçlar açıklanınca bildirimle haberiniz olsun istiyorsanız TIKLA İNDİR

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç