MSB Sözleşmeli Er Alımı Başvuru Sonucu Ne Zaman Açıklanacak? İşte Seçim ve Spor Aşaması
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

MSB Sözleşmeli Er Alımı Başvuru Sonucu Ne Zaman Açıklanacak? İşte Seçim ve Spor Aşaması

Milli Savunma Bakanlığı sözleşmeli er alımı ile ilgili son dakika açıklaması geldi ve seçim aşamalarına yer verildi. Peki sonuçlar ne zaman?

Eğitim 23 Eylül 2022 13:35 0
MSB Sözleşmeli Er Alımı Başvuru Sonucu Ne Zaman Açıklanacak? İşte Seçim ve Spor Aşaması

MSB sözleşmeli er alımı başvuru sonuçları ne zaman? İşte mülakat aşamaları:

Milli Savunma Bakanlığı tarafından MSB sözleşmeli er alımı sonuçları hakkında bir açıklama geldi ve sözleşmeli er alımı seçim aşamaları hakkında detaylara yer verildi.

MSB'den sözleşmeli er alımı sonuçları hakkında şu ifadelere yer verildi:

 Başvurusu kabul edilen adayların seçim aşaması sınavlarına katılacakları tarih, https://personeltemin.msb.gov.tr internet adresinde tebliğ niteliğinde yayımlanmaktadır. Ayrıca adayların belirttiği elektronik posta ve cep telefonuna kısa mesaj ile bilgilendirme yapılabilmektedir. Bu nedenle adayların başvuru esnasında özellikle cep telefonu ve adres bilgilerini sisteme doğru bir şekilde girdiklerinden emin olmaları gerekmektedir. Ayrıca, aday bilgilerinde değişiklik olması durumunda bir dilekçeyle Personel Temin Daire Başkanlığına faks ile müracaat etmeleri önem arz etmektedir. 

İkinci veya müteakip dönemlerdeki seçim aşaması sınavlarına ise adaylar yeterli süre öncesinden çağrılmaktadır. Adaylara ayrıca posta ile tebligat yapılmamaktadır. Bu nedenle, seçim aşamalarına katılma tarihinizi ve neler yapmanız gerektiğini internetten öğrenme zorunluluğu bulunmaktadır. 

SEÇİM AŞAMALARI

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamda seçim aşamaları şu şekilde verildi:

(1) Evrak kabul faaliyetleri, 

(2) Fiziki değerlendirme  

(3) Fiziki yeterlilik testi , 

(4) Mülakat, 

(5) Sağlık raporu, arşiv araştırması ve güvenlik soruşturması işlemleri. 

SONUÇLAR NE ZAMAN?

Geçen seferlerde yapılan alımlara göre bakacak olursak sözleşmeli er alımı başvuru sonuçlarının Ekim ayının ortalaarında yayınlanması bekleniyor. Sonuçlar gelince haberdar olmak için  TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç