MSB Sözleşmeli Er Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı: İşte Sonuçlar ve Sözleşmeli Er Maaşı 2022
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

MSB Sözleşmeli Er Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı: İşte Sonuçlar ve Sözleşmeli Er Maaşı 2022

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı PERTEM sayfasından yapılan son dakika açıklamasında sözleşmeli er alımı sonuçlarının açıklandığına yer verildi.

Son Dakika 10 Mayıs 2022 11:25 0
MSB Sözleşmeli Er Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı: İşte Sonuçlar ve Sözleşmeli Er Maaşı 2022

Son dakika : Sözleşmeli er alımı sonuçları açıklandı.

Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin Dairesi Başkanlığı resmi internet adreis üzerinden bir son dakika açıklaması yapıldı ve 2022 yılı 2. dönem sözleşmeli er alımı mülakat tarihlerinin belli olduğuna yer verildi. Yayımlanan duyurunun detayları şu şekilde:

Mülakat Yer ve Tarihleri: "Millî Savunma Bakanlığı, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sözleşmeli Er Temini faaliyeti 17 Mayıs - 17 Haziran 2022 tarihleri arasında (celp ve planlama faaliyetleri nedeniyle 20 Mayıs 2022, 03 Haziran 2022, 08 Haziran 2022 ve 10 Haziran 2022 tarihleri hariç) MEBS Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Mamak/ANKARA yerleşkesinde icra edilecektir."

Mülakat Aşamalar: "Evrak Kabul, Fiziki Değerlendirme (Boy ve kilo oranlarının kontrolü), Fiziki Yeterlilik Testi (mekik, şınav ve düz koşu (400 metre)), Mülakat ve Hastane sevk aşamalarından oluşmaktadır."

EVRAKLAR

Adayların yanlarında getireceği evraklar şu şekilde:

SPOR AŞAMASI

Adayların tabi tutulacağı spor aşaması şu şekilde:

(*) Adaylar, "Hedef Koşusu, 1.500 m Koşu veya 400 m Koşu" branşlarından bir tanesinden teste tabi tutulur.
(*) Hedef koşusu, 35 metre uzunluğu olan parkurda gerçekleştirilir. Aynı kulvar üzerinde ve başlangıç noktasından 15 m, 20 m, 30 m ve 35
m uzaklıklarda hedefler vardır. Her bir hedefin üzerinde ikişer adet tahta vardır. Adaylar başlangıç noktasından koşuya başlarlar. Önce, 35 m
uzaklıktaki hedefteki tahtalardan bir tanesini alır başlangıç çizgisinde bulunan sepete atar. Daha sonra tek kalan diğer tahtayı alıp sepete atar.
Aday uzaktaki hedeften başlayarak yakındaki hedefe doğru sırayla koşar ve tek tek tahtaları toplayıp sepete atar. Koşu en son tahtayı sepete
atıp ve bitiş çizgisini (başlangıç ve bitiş çizgileri aynı yerdir) geçtikten sonra tamamlanır. Adaylar toplam 400 m koşmuş olur.

SONUÇLAR

MSB sözleşmeli er alımı sonuçlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Giriş yapmak için tıklayın

Linke tıklayın ve açılan sayfada e devlet şifrenizle , kimlik numaranızla giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra sonucunuza bakabilirsiniz.

KILAVUZ

:Mülakat detayları ve ek formlar , kılavuz için lütfen TIKLAYIN

Siz hangi gün mülakata gireceksiniz? Aşağıdaki yorum kısmından yazın ve uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

SÖZLEŞMELİ ER MAAŞI NE KADAR?

KKK bünyesinde çalışan sözleşmeli erler 7 bin lira civarında maaş alıyor. Tabi bu ücret çalışılan birime ve görev yerine şehrine göre değişmektedir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç