MSB sözleşmeli er alımı başvuru sonuçları açıklandı: İşte mülakat aşamaları ve maaşı 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

MSB sözleşmeli er alımı başvuru sonuçları açıklandı: İşte mülakat aşamaları ve maaşı 2023

MSB sözleşmeli er alımı hakkında son dakika açıklaması geldi ve sözleşmeli er alımı sonuçlarına yer verildi. İşte mülakat aşamaları.

Asker Alımı İlanları 26 Mayıs 2023 11:13 0
MSB sözleşmeli er alımı başvuru sonuçları açıklandı: İşte mülakat aşamaları ve maaşı 2023

KKK sözleşmeli er alımı sonuçları açıklandı: İşte mülakat tarihleri.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada Kara Kuvvetleri Komutanlığı 2023/3 sözleşmeli er alımı mülakat duyurusunun yayınlandığına yer verildi. Duyuruda 6 ile 14 Haziran tarihleri arasında mülakat aşamalarının yapılacağına yer verildi.

BOY KİLO

SPOR AŞAMASI

(*) Adaylar, "Hedef Koşusu, 1.500 m Koşu veya 400 m Koşu" branşlarından bir tanesinden teste tabi tutulur.
(*) Hedef koşusu, 35 metre uzunluğu olan parkurda gerçekleştirilir. Aynı kulvar üzerinde ve başlangıç noktasından 15 m, 20 m, 30 m ve 35
m uzaklıklarda hedefler vardır. Her bir hedefin üzerinde ikişer adet tahta vardır. Adaylar başlangıç noktasından koşuya başlarlar. Önce, 35 m
uzaklıktaki hedefteki tahtalardan bir tanesini alır başlangıç çizgisinde bulunan sepete atar. Daha sonra tek kalan diğer tahtayı alıp sepete atar.
Aday uzaktaki hedeften başlayarak yakındaki hedefe doğru sırayla koşar ve tek tek tahtaları toplayıp sepete atar. Koşu en son tahtayı sepete
atıp ve bitiş çizgisini (başlangıç ve bitiş çizgileri aynı yerdir) geçtikten sonra tamamlanır. Adaylar toplam 400 m koşmuş olur.

SONUÇ DUYURUSU

"MİLLÎ SAVUNMA BAKANLIĞI KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI 2023 YILI (2023/3 DÖNEM) SÖZLEŞMELİ ER TEMİNİ" başlığı ile Millli Savunma Bakanlığı Personel Temin Daire Başkanlığı resmi internet adresinden yayınlanan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

1. Millî Savunma Bakanlığı, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sözleşmeli Er Temin faaliyeti 06-14 Haziran 2023 tarihleri arasında MEBS Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı (Mamak/ANKARA) yerleşkesinde icra edilecektir.

2. Yoğunluk yaşanmaması açısından adayların belirtilen tarih ve saatte sınav yerinde bulunması önem arz etmektedir.

3. Seçim aşaması faaliyetleri bir gün sürecektir.

4. Seçim Aşamaları;
     a. Evrak Kabul,
     b. Fiziki Değerlendirme (Boy ve kilo oranlarının kontrolü),
     c. Fiziki Yeterlilik Testi (mekik, şınav ve düz koşu (400 metre),
     ç. Mülakat,
     d. Hastane sevk aşamalarından oluşmaktadır.

5. Adaylar Başvuru Kılavuzunda belirtilen belgeler ile birlikte (başvuru kılavuzunda belirtilen belgeler dışında belge talep edilmemektedir) sınav merkezinde hazır bulunacaklardır.

6. Adaylar seçim aşaması sınavlarına gelirken;
    a. Bir adet dosyanın içinde takılı olarak başvuru kılavuzunda belirtilen belgeleri, sırasına göre dizmek suretiyle ve dosyanın ön yüzüne mürekkepli kalem ile T.C. kimlik numarası, adı ve soyadı yazılmış olarak,
    b. FYT sınavlarına katılmak için eşofman, şort ve spor ayakkabısı vb. malzemeleri (Mülakata spor kıyafeti ile girilebilecektir),
    c. Tek hekimden (aile hekimi, kurum hekimi vb.) alacakları "Durum Bildirir Tek Hekim Sağlık Raporu"nu, getireceklerdir.

7. Sınav merkezine girişten itibaren yapılan tüm uyarılara uyarak belirli bir disiplin içinde hareket edilmesi, önem arz etmektedir.

8. Adayların başvuru şartlarını taşıyıp taşımadıkları getirecekleri belgeler üzerinden kontrol edilecek olup başvuru şartlarını taşımayan/evraklarının eksik/yanlış olduğu tespit edilen adayların temin süreci işlemleri hangi aşamasında olursa olsun iptal edilecektir.

9. Sınav merkezleri önünde güvenlik formu, dosya, zarf, gibi malzemeleri ücret karşılığı satmaya çalışanlara itibar edilmemelidir.

10. Her türlü delici ve kesici alet, ateşli silah, büyük çanta/valiz, cep telefonu, cep telefonu için taşınabilir şarj ünitesi, harici bellek vb. eşyalar ile sınav merkezine giriş kabul edilmeyecektir.

11. Seçim aşaması faaliyetlerine gelmeden önce ilgili açıklamaları ve başvuru kılavuzunu tekrar okuyunuz ve çağrıldığınız tarihi mutlaka bir kez daha kontrol ediniz.

12. Bu duyuru tebliğ niteliğinde olup adaylara ayrıca posta veya telefon ile sınav tarihi tebliğ edilmeyecektir.

13. Başvuru sonucunuzu e-Devlet şifrenizle giriş yaptıktan sonra Tercihlerim menüsü altından öğrenebilirsiniz. Giriş yapmak için tıklayın

Karşılaştığınız sorunlarla ilgili olarak öncelikle https://personeltemin.msb.gov.tr genel ağ (internet) adresinde yer alan bölüme bakınız.
İlave sorularla ilgili irtibat numarası    : 0 (312) 562 05 43
Belgegeçer (Fax)                                     : 0 (312) 319 43 67

SÖZLEŞMELİ ER MAAŞI NE KADAR?

Sözleşmeli er maaşı 13 bin lira civarındadır. Temmuz ayında gelecek zam ile birlikte 20 bin liranın üzerine çıkması bekleniyor. Sizce bu maaş yeterli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın. İlana başvuru yapanlarla bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç