MSB personeli görevde yükselme sınav sonuçları açıklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

MSB personeli görevde yükselme sınav sonuçları açıklandı

MSB'den bir son dakika haberi geldi. Gelen açıklamada görevde yükselme sınav sonuçlarına yer verildi.

Sınav 2 Şubat 2024 0
MSB personeli görevde yükselme sınav sonuçları açıklandı

Son dakika: MSB görevde yükselme sınav sonuçları açıklandı.

Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında görevde yükselme sınav sonuçlarının açıklandığına yer verildi. Yapılan açıklamada sınavın 9 ile 19 Ocak 2024 tarihleri arasında yapıldığı ve sonuçların belli olduğuna yer verildi.

MSB PERTEM'den konu ile ilgili yapılan son dakika açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

Millî Savunma Bakanlığı kadro ve kuruluşunda yer alan kurumlarda görev yapan personel için yapılan görevde yükselme ve ünvan değişikliği sözlü sınavı 09-19 Ocak 2024 tarihleri arasında icra edilmiştir.

Sınava katılanlar, bu duyurunun yayımlandığı günü takip eden 7 (yedi) gün içerisinde sınav sonuçlarına gerekçelerini belirtmek suretiyle yazılı olarak itiraz edebilirler. İtirazlar Millî Savunma Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Personel Temin Daire Başkanlığına yapılacaktır. Belirtilen şekilde ve süresi içinde yapılmayan itirazlar işleme konulmayacaktır.

 Bakanlık kadro ve kuruluşunda yer alan kurumlarda görevli Devlet memurlarının Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği sınavı sonucunda yapılacak işlemlere (kadro bilgileri, tercih formu vs.) ilişkin Personel Genel Müdürlüğünce duyuru yayımlanacaktır.

 Karşılaştığınız sorunlarla ilgili olarak Personel Temin Daire Başkanlığı ile irtibata geçebilirsiniz.

 Bu duyuru tebliğ niteliğinde olup, personele ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

 Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği faaliyeti sonucunda oluşan başarı durumunuzu e-Devlet şifrenizle giriş yaptıktan sonra Çağrı/Sınav Durumu menüsünden ulaşabilirsiniz. Giriş yapmak için

Kaynak: Finans7

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç