MSB memur alımı sınav sonuçları açıklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

MSB memur alımı sınav sonuçları açıklandı

Milli Savunma Bakanlığı tarafından bir son dakika açıklamasına yer verildi. Açıklamada memur alımı yazılı sınav sonucuna yer verildi.

Sınav 28 Şubat 2023 18:19 0
MSB memur alımı sınav sonuçları açıklandı

MSB memur alımı sınav sonuçları açıklandı.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada MSB müfettiş yardımcısı alımı yazılı sınav sonuçlarının açıklandığına yer verildi.

"MİLLÎ SAVUNMA BAKANLIĞI MÜFETTİŞ YARDIMCISI TEMİNİ KAPSAMINDA İCRA EDİLEN YAZILI SINAV SONUÇ DUYURUSU" başlığı ile yayınlanan son dakika açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"1. Millî Savunma Bakanlığı Müfettiş Yardımcısı temini kapsamında 04 Şubat 2023 tarihinde 10.00-13.00 saatleri arasında yazılı giriş sınavı icra edilmiştir.
2. İcra edilen sınav esnasında sınav sorularına yönelik yapılan itirazlar, soruyu hazırlayan personel, alan uzmanları ile Sınav Hazırlama ve Değerlendirme Komisyonu tarafından incelenmiştir. Yapılan inceleme neticesinde itiraz edilen 5 (beş) sorudan 1 (bir) adedinin hatalı olduğu belirlenmiş olup, sınav geçerli sorular ile 100 puan üzerinden değerlendirilmiştir.
3. Bu duyurunun yayımlandığı günü takip eden 5 (beş) iş günü içerisinde birden fazla aday tarafından ortak itiraz dilekçesi verilmemesi kaydıyla, adaylar yazılı sınava ilişkin itirazlarını MSB Teftiş Kurulu Başkanlığına yapacaktır. İtirazlar ıslak imzalı dilekçe ile elden bizzat yapılacak, belirtilen şekilde ve süresi içinde yapılmayan itirazlar işleme konulmayacaktır.
4. İtirazların alınıp değerlendirilmesini müteakip kesin sınav sonuçları ve taban puan ile sözlü sınav tarihi, saati ve yeri https://personeltemin.msb.gov.tr adresinde tebliğ niteliğinde yayımlanacaktır.

İtiraz İçin İletişim No: 0 (312) 425 04 42
Adres :
MSB Teftiş Kurulu Başkanlığı
Devlet Mah.Merasim Sok.
Korg.M.Sırrı Seyrek Kışlası
Çankaya/ANKARA
Sonucunuzu e-Devlet şifrenizle giriş yaptıktan sonra Çağrı/Sınav Durumu menüsü altından öğrenebilirsiniz. Giriş yapmak için tıklayın"

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç