MSB KKK sözleşmeli er alımı başvuru sonuçları açıklandı 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

MSB KKK sözleşmeli er alımı başvuru sonuçları açıklandı 2023

Son dakika haberi: Kara Kuvvetleri Komutanlığı sözleşmeli er alımı başvuru sonuçları açıklandı. Sonuçlar ve detaylar yazımızda.

Asker Alımı İlanları 15 Mart 2023 16:42 0
MSB KKK sözleşmeli er alımı başvuru sonuçları açıklandı 2023

Son dakika: KKK sözleşmeli er alımı başvuru sonuçları açıklandı.

Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında sözleşmeli er alımı başvuru sonuçlarının açıklandığına yer verildi. 

2023 yılında başvurusu alınan sözleşmeli er alımında adaylar mülakat aşamalarına alınacak. Söz konusu sonuç duyurusu şu şekilde:

MİLLÎ SAVUNMA BAKANLIĞI KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI 2023 YILI (2023/2 DÖNEM) SÖZLEŞMELİ ER TEMİNİ

1. Millî Savunma Bakanlığı, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sözleşmeli Er Temin faaliyeti 22 Mart - 07 Nisan 2023 tarihleri arasında MSB Personel Temin Daire Başkanlığı (Cebeci/ANKARA) yerleşkesinde icra edilecektir.
2. Yoğunluk yaşanmaması açısından adayların belirtilen tarih ve saatte sınav yerinde bulunması önem arz etmektedir.
3. Seçim aşaması faaliyetleri bir gün sürecektir.
4. Seçim Aşamaları;
    a. Evrak Kabul,
    b. Fiziki Değerlendirme (Boy ve kilo oranlarının kontrolü),
    c. Fiziki Yeterlilik Testi (mekik, şınav ve düz koşu (400 metre),
    ç. Mülakat,
    d. Hastane sevk aşamalarından oluşmaktadır.
5. Adaylar Başvuru Kılavuzunda belirtilen belgeler ile birlikte (başvuru kılavuzunda belirtilen belgeler dışında belge talep edilmemektedir) sınav merkezinde hazır bulunacaklardır.
6. Adaylar seçim aşaması sınavlarına gelirken;
    a. Bir adet dosyanın içinde takılı olarak başvuru kılavuzunda belirtilen belgeleri, sırasına göre dizmek suretiyle ve dosyanın ön yüzüne mürekkepli kalem ile T.C. kimlik numarası, adı ve soyadı yazılmış olarak,
    b. FYT sınavlarına katılmak için eşofman, şort ve spor ayakkabısı vb. malzemeleri (Mülakata spor kıyafeti ile girilebilecektir),
    c. Tek hekimden (aile hekimi, kurum hekimi vb.) alacakları "Durum Bildirir Tek Hekim Sağlık Raporu"nu, getireceklerdir.
7. Sınav merkezine girişten itibaren yapılan tüm uyarılara uyarak belirli bir disiplin içinde hareket edilmesi, önem arz etmektedir.
8. Adayların başvuru şartlarını taşıyıp taşımadıkları getirecekleri belgeler üzerinden kontrol edilecek olup başvuru şartlarını taşımayan/evraklarının eksik/yanlış olduğu tespit edilen adayların temin süreci işlemleri hangi aşamasında olursa olsun iptal edilecektir.
9. Sınav merkezleri önünde güvenlik formu, dosya, zarf, gibi malzemeleri ücret karşılığı satmaya çalışanlara itibar edilmemelidir.
10. Her türlü delici ve kesici alet, ateşli silah, büyük çanta/valiz, cep telefonu, cep telefonu için taşınabilir şarj ünitesi, harici bellek vb. eşyalar ile sınav merkezine giriş kabul edilmeyecektir.
11. Seçim aşaması faaliyetlerine gelmeden önce ilgili açıklamaları ve başvuru kılavuzunu tekrar okuyunuz ve çağrıldığınız tarihi mutlaka bir kez daha kontrol ediniz.
12. Bu duyuru tebliğ niteliğinde olup adaylara ayrıca posta veya telefon ile sınav tarihi tebliğ edilmeyecektir.
13. Başvuru sonucunuzu e-devlet şifrenizle giriş yaptıktan sonra Tercihlerim menüsü altından öğrenebilirsiniz. Giriş yapmak için tıklayın

Kadın erkek diğer vatandaşlarla bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç