MSB, Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri'ne Kadın Erkek Astsubay Alımı Yapacak: İşte İlan Başvuru Tarihi 2022
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

MSB, Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri'ne Kadın Erkek Astsubay Alımı Yapacak: İşte İlan Başvuru Tarihi 2022

Milli Savunma Bakanlığı kadın ve erkek adaylar arasından astsubay alımı yapacak. İlan tarihi ve başvuru bilgileri yazımızda.

Astsubay Alımı 16 Ekim 2022 18:19 3
MSB, Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri'ne Kadın Erkek Astsubay Alımı Yapacak: İşte İlan Başvuru Tarihi 2022

Milli Savunma Bakanlığı kadın erkek astsubay alımı ilanı geliyor: İşte başvuru tarihi.

Milli Savunma Bakanlığı Kara, Deniz ve HavA Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde istihdam etmek üzere astsubay alımı yapacağını açıkladı. MSB tarafından yayınlanan duyuruda personel temininin yoğun şekilde devam edeceği, eksik askeri kadrolara alım yapılacağına yer verildi. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda söz konusu alıma dair detaylı bilgilere yer verdik.

MSB'den yapılan açıklamada, "Milli Savunma Bakanlığı, ülke içinde ve yurt dışında yürüttüğü faaliyetler doğrultusunda ihtiyaç duyduğu personelin temin faaliyetlerine yoğun olarak devam etmektedir" denmildi.

3 KUVVET KOMUTANLIĞINA ALIM YAPILIR

Milli Savunma Bakanlığı , Kara Kuvvetleri Komutanlığı, Hava Kuvvetleri Komutanlığı ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na astsubay alımı yapacak.

KADIN VE ERKEK ADAYLAR BAŞVURU YAPABİLECEK

Söz konusu askeri personel alımı kadın ve erkek adaylar arasından yapılacak.

KPSS ŞARTI

Astsubay alımında KPSS şartı, önceki senelerde 60 olarak açıklanmıştı. Bu sene de KPSS 60 puan şartı ile alım yapılması bekleniyor. Sizce kaç olmalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

MEZUNİYET ŞARTI NEDİR?

MSB kuvvet komutanlıklarına astsubay alımı lisans ve ön lisans mezunu adaylar arasından yapılacaktır. Lise mezunu adayların da alım talebi var. Ancak önceki senelerde bu şekilde alımlar sadece lisans ve ön lisans mezunları arasından olmuştu. Sizce lise mezunu alım olmalı mı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın. Kadın erkek diğer adaylarla bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

İLAN TARİHİ

İlan için finans7.com olarak edindiğimiz bilgilere göre Kasım ayının sonunun planlandığını öğrendik. Kasım ayının son haftalarında astsubay alımı ilanı gelecek. İlan gelince haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
boy şartı var mı?
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Başvuruyu nereden yapabiliriz?
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
MSB sınavı için yaş sınırlaması kaç olması gerekiyor.