MSB Duyurdu: İşçi Alımı Sonuçları Açıklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

MSB Duyurdu: İşçi Alımı Sonuçları Açıklandı

Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin Dairesi Başkanlığı tarafından bir açıklama yapıldı ve işçi alımı sonuçlarının belli olduğuna yer verildi.

Kamu 1 Nisan 2022 11:19 0
MSB Duyurdu: İşçi Alımı Sonuçları Açıklandı

Milli Savunma Bakanlığı işçi alımı sonuçları açıklandı. PERTEM'den yayımlanan sonuç açıklama duyurusu ile detaylar şu şekilde:


Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin Dairesi Başkanlığı tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada Türk Silahlı Kuvvetleri Dağ, Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı bünyesine işçi alımı için başvuruların geçtiğimiz haftalarda alındığı , başvurusunu yapan adaylar için belge kontrol çağrısının yapıldığına yer verildi. Söz konusu duyuruya göre Dağ, Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı bünyesinde istihdam etmek üzere yapılacak işçi alımında sonuçların belli olduğu ve adayların belgeleri teslim etmesi gerektiği ifade edildi.


PERTEM'de yayımlanan duyuruya baktığımızda Başvuruların 22 ile 28 Mart 2022 tarihleri arasında alındığı, bu tarihler arasında başvurusunu yapan adaylar için beklenen sonuçların belli olduğuna yer verildi. Açıklamada, "TMSY işçi alım ilanına müracaat eden adayın başvuru sırasında İŞKUR sitesinde beyan ettikleri bilgi ve belgelerin kontrol edilmesi gerekmektedir." denildi. Buna göre adayların aşağıdaki yazan evrakları 4 Nisan tarihinde saat 10.00 ile 17.00 arasında şahsen teslim etmesi gerektiğine yer verildi.


EVRAKLAR


Adayların teslim edeceği evraklar şu şekilde:

1. Adli Sicil Durum Belgesi (e-Devlet çıktısı yeterlidir)

2. Askerlik Durum Belgesi (Askerlik şubesi onaylı veya e-Devlet çıktısı yeterlidir)

3. Nüfus Cüzdanı Aslı (2 adet tıpkıçekimi ile beraber)

4. Vesikalık Fotoğraf (4 adet)

5. Terörle mücadelede yaralandığını gösteren komutanlık yazısını aslı ve onaylı örneği 

6. Terörle mücadele kanunu 21. Maddesinde sayılan terör olaylarının sebep ve tesiri sonucu malul sayılmayacak şekilde yaralandığına ilişkin sağlık raporu aslı veya onaylı örneği (Terörle mücadelede yaralananlar için gerekli belge)

7. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almadığına ilişkin SGK dan alınacak belge

8. Öğrenim belgesi (En son mezun olduğu okulun)


Sonuçlara ise aşağıdaki link üzerinden erişebilirsiniz.


https://personeltemin.msb.gov.tr/IsciAlimSonuc/IsciAlimSonuc


Sonuçlara göre kazanan adayların yukarıda yazan evraklar, 4 Nisan 2022 tarihinde teslim etmesi gerekmektedir. Evrak teslimi şahsen yapılacak olup posta yolu ile ya da başka bir yol ile gönderilen evrakların kabul edilmeyeceği açıklandı.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç