MSB astsubay alımı mülakat tarihleri açıklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

MSB astsubay alımı mülakat tarihleri açıklandı

Milli Savunma Bakanlığı astsubay alımı ilk seçim aşamaları sonrası beklenen duyuru açıklandı. İşte mülakat tarihleri.

Astsubay Alımı 30 Nisan 2024 0
MSB astsubay alımı mülakat tarihleri açıklandı

MSB astsubay alımı sonuçları açıklandı.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Personeltemin.msb.gov.tr adresi üzerinden yapılan açıklamada 2023 yılında başvurusu yapılan astsubay alımının ilk seçim aşamalarının sona erdiği ve mülakat tarihlerinin belli olduğuna yer verildi.

"2023 YILI DIŞ KAYNAKTAN MUVAZZAF ASTSUBAY ADAYI TEMİNİ MÜLAKAT ÇAĞRI İLANI" başlığı ile MSB Personel Temin sayfasından yayınlanan son dakika açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"1. Türk Silahlı Kuvvetleri personel ihtiyacının karşılanabilmesi maksadıyla 2023 yılı Dış Kaynaktan Muvazzaf Astsubay Adayı Temini Mülakat aşaması faaliyeti 13-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

2. Mülakat aşaması faaliyetlerine çağrılan adaylar, sorgulama sayfasında belirtilen tarihte, saat 08.00'de MEBS Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı (Mamak/ANKARA) adresinde hazır bulunacaklardır.

3. Belirtilen tarihte sınav merkezinde bulunmayan adaylar sınav haklarını kaybedeceklerdir.

4. Sınav merkezine cep telefonu ve diğer elektronik cihazlar ile girilmeyecek, nizamiyede belirtilen yerlere teslim edilecektir.

5. Sınav merkezine girişten itibaren yapılan tüm uyarılara uyarak belirli bir disiplin içinde hareket edilmesi önem arz etmektedir.

6. Bu duyuru tebliğ niteliğinde olup adaylara ayrıca posta veya telefon ile sınav tarihi tebliğ edilmeyecektir.

7. Mülakat tarihinizi e-Devlet şifrenizle giriş yaptıktan sonra Çağrı/Sınav Durumu menüsü altından öğrenebilirsiniz. Giriş yapmak için tıklayınız...

Karşılaştığınız sorunlarla ilgili olarak öncelikle https://personeltemin.msb.gov.tr genel ağ (internet) adresine bakınız.

İlave sorularla ilgili irtibat numarası : 0 (312) 562 05 43

Belgegeçer (Fax) : 0 (312) 319 43 67"

Kadın erkek diğer başvuru yapanlar bu sayfada. Tanışmak ve bilgi alış verişi için > TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç