MSB Açıkladı! 5 Terörist Daha Etkisiz Hale Getirildi!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

MSB Açıkladı! 5 Terörist Daha Etkisiz Hale Getirildi!

Milli Savunma Bakanlığı, düzenlenen operasyonlar kapsamında 5 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. İşte haberin detayları...

Haberler 4 Ağu 2023 14:36 0
MSB Açıkladı! 5 Terörist Daha Etkisiz Hale Getirildi!

Milli Savunma Bakanlığı'na bağlı askeri personeller, ülkemizi iç ve dış tehditlerden korumak için canla başla çalışıyorlar. Son yıllarda artış gösteren terör saldırılarını en aza indirgemeyi hedeflen bakanlık, çeşitli bölgelerde operasyonlar düzenliyor.

Bakanlık tarafından yapılan duyurularda ise terör örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonlar kapsamında çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiği bilgisi yer alıyor.

MSB'nin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı son açıklamada Barış Pınarı Harekatı bölgesine saldırı hazırlığındaki 5 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıklandı. Bakanlığın paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

''Tek amaçları bölgeyi kana bulamak olan PKK/YPG'li teröristlere hak ettikleri gibi müdahale ediyoruz. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde saldırı hazırlığı yapan 5 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirdi"

Başarıyla düzenlenen bu operasyonlar ülkemizin refahı için yapılmaya devam edecek.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç