Motorin Fiyatlarına Bir İndirim Daha Geliyor!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Motorin Fiyatlarına Bir İndirim Daha Geliyor!

Dün motorin fiyatlarına gelen 1 lira 34 kuruş indirim ardından; bugün de 88 kuruş daha geliyor! İşte haberin detayları...

Haberler 7 Ara 2023 10:30 0
Motorin Fiyatlarına Bir İndirim Daha Geliyor!

Petrol fiyatlarının son 5 ayın dip seviyelerinde seyretmesi akaryakıta indirim olarak yansımaya devam ediyor. Bugün 1 lira 34 kuruş indirim gelen motorinin litresi bu gece yarısı 88 kuruş daha ucuzlayacak. İndirimin ardından motorin İstanbul'da 35 lira seviyelerine gerileyecek.

Akaryakıt istasyonlarına kayıt dışıyla mücadele için 'taşıt tanıma sistemi'  kurulacak - Son Dakika Haberleri

Ekim ayında İsrail-Hamas çatışmalarının başlamasıyla 95 dolara kadar çıkan brent petroldeki düşüş devam ediyor. Petrol fiyatlarının günlerdir 76-77 dolarla son 5 ayın dip seviyelerinde seyretmesi akaryakıta indirim olarak yansımaya devam ediyor. Bugün 1 lira 34 kuruş indirim gelen motorinin litresi bu gece yarısı 88 kuruş daha ucuzlayacak.

MOTORİNİN LİTRESİ KAÇ LİRA OLACAK?
İndirimin ardından motorinin litresi İstanbul'da 35 lira 46 kuruşa, Ankara'da 36 lira 8 kuruşa, İzmir'de ise 36 lira 29 kuruşa düşecek.

Akaryakıt fiyatları tekrar zamlanıyor! İşte 18 Eylül 2023 güncel akaryakıt  fiyatları | 18 Eylül 2023 benzin ne kadar? | Motorin ne kadar? - Ekonomi  Haberleri

Tüm indirim gelişmelerinden anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç