Minik Nisa Mihriban Bebekten Acı Haber: Beyin Ölümü Gerçekleşti
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Minik Nisa Mihriban Bebekten Acı Haber: Beyin Ölümü Gerçekleşti

Son dakika haberi: İstanbul'dan acı haber geldi. Minik Nisa Mihriban hayatını kaybetti.

3.Sayfa 5 Nisan 2022 13:19 0
Minik Nisa Mihriban Bebekten Acı Haber: Beyin Ölümü Gerçekleşti

Acı haber: Minik Nisa hayatını kaybetti.


Geçtiğimiz hafta yaşanan feci olayda bir kişi, 3 aylık bebeğini tarlaya bırakarak yanında olan erkekle birlikte Pendik Sahiline gitti ve burada o kişi ile cinsel ilişkiye girdi. Çevredeki vatandaşlar çocuğu tarla ortasında terk edilmiş halde gördükten sonra hemen durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Bölgeye gelen ekiplerden İstanbul Sağlık Müdürlüğü İl Ambulans Servisi Başhekimliği Pendik 11 No'lu Acil Yardım İstasyonu bünyesinde Acil Tıp Teknisyeni olarak çalışmakta olan Büşra Durmaz, çocuğun aç olduğunu fark edince onu emzirdi ve küçük kızının ikinci adını vererek ona Nisa Mihriban adını verdi.

ACI HABER GELDİ

Bugün gelen son dakika bilgisinde küçük kızın durumunun ağırlaştığı ve yoğun bakım ünitesine kaldırıldığına yer verildi. Yoğun bakım ünitesine kaldırılan minik bebek, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı ve yapılan son dakika açıklamasında minik Nisa'nın beyin ölümünün gerçekleştiğine yer verildi.

CİNSEL İLİŞKİYE GİRMEK İÇİN TERK ETMİŞ

Metro ile Pendik'e gelen ve burada bir arabaya binen çocuğun biyolojik annesinin , çocuğu tarlada bıraktığı ve Pendik Sahil'de yanındaki kişi ile cinsel ilişkiye girdiği ilk ifadelerde ortaya çıktı. İfadeler sonrası gözaltına alınan anne Ebru S'nin işlemleri devam ediyor. Emniyette ifadesi alınan kadın, daha sonra sağlık kontrolünden geçirildi ve adliyeye sevk edildi. Adliyede savcıya da ifade verecek kadın , daha sonra mahkemeye sevk edilecek.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç