Milyonlara müjde: Erdoğan, yeni kabinenin ilk işini açıkladı (Ev hanımlarına emeklilik ve faizsiz 150 bin TL evlilik kredisi başvurusu)
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Milyonlara müjde: Erdoğan, yeni kabinenin ilk işini açıkladı (Ev hanımlarına emeklilik ve faizsiz 150 bin TL evlilik kredisi başvurusu)

Son dakika haberi: Kabine sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yapılacaklar sıralamasının başına Aile ve Gençlik Bankası'nı koydu.

Haberler 6 Haz 2023 21:13 14
Milyonlara müjde: Erdoğan, yeni kabinenin ilk işini açıkladı (Ev hanımlarına emeklilik ve faizsiz 150 bin TL evlilik kredisi başvurusu)

Kabine sonrası ev hanımlarına emeklilik ve faizsiz 150 bin TL evlilik kredisi açıklaması geldi.

Kabineden sonra kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabinede alınan kararları duyururken yapılacak yeni çalışmalara dair bilgi verdi. Yeni kabine ile ilk toplantıdan sonra gelecek hafta yeni bir toplantı daha yapılacağını söyleyen Erdoğan, ilk işin Aile ve Gençlik Bankasının kurulması olduğunu söyledi.

İLK İCRAAT AİLE VE GENÇLİK BANKASI

Açıklamasında yeni kabinenin yapacakları hakkında değerlendirmede bulunan Erdoğan, yapılacak listesine Aile ve Gençlik Bankası ile başladı. "40 yılı bulan siyasi hayatımızın alameti farikası eser ve hizmet anlayışıdır. Seçim dönemlerinde bol keseden boş vaat dağıtanlar gibi olmadık. Ne söz verdiysek, göreve gelince yerine getirmeye gayret ettik. Farkımız burası. 17. kez milletimizin takdirini kazandık. Bizim asıl gücümüz milletimize güven aşılamamızdır. Halkımıza verdiğimiz tüm sözlerin takipçisi olacağız. Biz bu 2 kelimenin uygulayıcısı olacağız. 1- istikrar, 2- güven. İstikrar ve güvenle Türkiye Yüzyılı'nı inşa edeceğiz" diyen Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

"Aile ve Gençlik Bankası'nın kurulmasıyla, ailenin sapkın akımlara karşı korunmasına karşı her adımı atacağız. Anayasa değişikliği teklifimizi Meclis'e sunacağız. Akkuyu Santrali ile yeni boyuta evrilen enerji hamlelerimizi devam ettireceğiz. Adalet hizmetlerinin etkin ve kaliteli şekilde sağlanmasına yönelik reformları artıracağız. Terör örgütlerine karşı verdiğimiz mücadeleyi yürüteceğiz. Savunma sanayi atılımlarımıza yenilerini ekleyeceğiz. Katma değeri yüksek inovatif yelpazeyi güçlendireceğiz. İhracatımızı yukarılara taşıyacağız. Turizmde potansiyelimizi üst düzeyde harekete geçireceğiz"

Kadın erkek adaylarla tanışmak ve bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

İLK İŞ BANKA KURULACAK VE EV HANIMLARINA EMEKLİLİK, EVLENECEKLERE FAİZSİZ 150 BİN TL KREDİ

Bu açıklamaya bakacak olursak ilk olarak Aile ve Gençlik Bankası'nın kurulmasının hızlıca gündeme geleceği ve bankanın kurulması ile birlikte ev hanımlarına emeklilik ile evleneceklere faizsiz 150 bin TL kredinin yürürlüğe girecek. Başvuru ekranı açıldığında haberdar olmak için uygulamamızı aşağıdaki linklerden ücretsiz indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (14)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 10 Ay Önce
Eyt de 5000 gun prme takilanlar ne olacak
Ziyaretçi 10 Ay Önce
typ süreklilik olsun işimiz devam etsin yeter işsiz kalmayalım ne olur
Ziyaretçi 10 Ay Önce
typ calisanlarini mağdur olmasın ne olur cikisimiza az kaldı MEB çok typli var çocuklarımız okuyor başka işimiz yok bize yardım edin sayın cumhurbadkanim
Ziyaretçi 10 Ay Önce
typ kadro istiyoruz
Ziyaretçi 10 Ay Önce
hersey iyi hostatyp toplumyararina adi üstünde toplumyararina m3b okultemizlikcileri neden hick8mse düşünmiyorişimizin bitmesine12günkaldi bizeverilen müjdelergelsin mhp secimd3n sonra ilk gündem typ işcileri olacakdedi nerde herkesime müjdevar biz ijcilereniye hak tanitilmiyor bizleri magdur etmeyin bize acilan ekmek kapisini kapatmayin 220isci neyle gecinecek sosyal haklarimiz yok emekl8lik hskkimizyok typ okul ihcileri sayin cumhur başkanimizdan cözrm istiyoruz 20haziran cikislar verilmesin müjdelergelsin 9aydir biz ve ailelerimiz dörtgözle bu müjdeyi bekliyoruz umarim iscinin yaninda olursunuzbizler 14 mayis 28mayis sandiklarda görevimizi hak hukuklayaprik birtek bizlerde cumhurbaşkanimizdan bir isteyimiz tekvar lütfen bizleri calistigimiz kurumlarda kalici yapin periganmolmayalim işsiz burskmayin bizleri kadro istemiyoruz askeri ücretle bile cslismaya raziyiz bizlere yasüreklilik verin yada sözleşme verin sayin reyisimiz biraz insanca yasayalim bizleri bos isci olarak görmeyin bizlerde insaniz typ isciletine sözlesmeverin biraz önemüzü görelim süreklilik istiyoruz kadrodeyil 13günrmüzkaldi cocuklarimizin boynu yine bûkûk kalmasin günah yazik bizlere aile bakiyoruz kadin.olarak bizlere hakverin isimizi süreklilik yapin deyerli başbakanim