Milli Saraylar Personel Alımı Mülakat Sonuçlarına Kariyer Kapısı Üzerinden Nasıl Bakarım 2022
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Milli Saraylar Personel Alımı Mülakat Sonuçlarına Kariyer Kapısı Üzerinden Nasıl Bakarım 2022

MİLLİ SARAYLAR PERSONEL ALIMI HAKKINDA SON DAKİKA DUYURULARI GELİYOR. PEKİ SONUÇLARA NASIL ULAŞABİLİRİM?

Eğitim 14 Haz 2022 13:34 3
Milli Saraylar Personel Alımı Mülakat Sonuçlarına Kariyer Kapısı Üzerinden Nasıl Bakarım 2022

Milli Saraylar personel alımı sonuçlarına, Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden nasıl bakarım? 

Milli Saraylar İdaresi Başaknlığı tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada personel alımı mülakat sonuçlarının açıklanmaya başladığı görüldü.

Yayımlanan duyurulara baktığımızda güvenlik görevlisi ve büro personeli alımı sonuçlarının belli olduğu görülürken sonuçların Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Kariyer Kapısı üzerinden öğrenilebileceğine yer verildi. 

Yayımlanan son duyuru şu şekilde:

"Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı'na bağlı birimlerde çalıştırılmak üzere, 657 sayılı Kanunu'nun 4/B maddesine göre sözleşmeli personel pozisyonunda 86 adet Koruma ve Güvenlik Görevlisi ile 6 adet Büro Personeli unvanı için 23-27 Mayıs 2022 tarihleri arasında yapılan sözlü sınav sonuçları ve başarı puanları Kariyer Kapısı internet sitesi üzerinden açıklanmıştır. 

Adaylar, Kariyer Kapısına   (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr)    e-Devlet şifresi ile erişim sağlayarak giriş sınavı sonuçlarını görüntüleyebilmektedir.

İlanen Duyurulur."

Öncelikle Cumhurbaşkanlığı kariyer kapısı resmi sayfasına gitmeniz gerekmektedir. Sayfaya gittikten sonra yukarıda sağ üst kısımda gösterilen E DEVLET İLE GİRİŞ butonuna tıklayın. 

Daha sonra karşınıza e devlet giriş ekranı çıkacak. Bu ekranda kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yapın. Sisteme giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekranda , sol tarafta bulunan menüde MÜLAKATLARIM kısmına tıklamanız gerekmektedir.

Oraya tıkladıktan sonra daha önce girdiğiniz mülakatların sonucuna erişebileceksiniz. Bu sayfada milli saraylar güvenlik görevlisi, büro personeli, temizlik personeli alımı mülakat sonucunuzu sorgulayabileceksiniz. 

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Bana puan bile yazmamislar yaptıkları sinav bile değildi resmen hakaret etmişler il dışından geldim harcadığım paranın hesabını kim verecek neden 81 ilden insan cagiriyosun alacağını zaten aliyosun şikayet edeceğim bu kurumu böyle seçim olmaz böyle mülakat olmaz
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Kişisel bilgi hariç hiç bir şey sorulmamasına rağmen 55 puanla olumsuz almışım gerçekten çok ilginç neye göre seçtiklerini çok merak ediyorum
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
benim anlamadığım konu neye göre mülakat puanı belrleniyor temizlik yaptırmadılar bir isim soyisim sormayla hangi ilden katıldığını sormayla nasıl kimine 100 kimine 50 puan veriliyor hala anlamış değilim bu sistemi