Milli Saraylar personel alımı başvuru sonuçları açıklandı: KPSS taban puan kaç oldu?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Milli Saraylar personel alımı başvuru sonuçları açıklandı: KPSS taban puan kaç oldu?

Son dakika haberi: Milli Saraylar personel alımı başvuru sonuçları açıklandı İşte sonuçlara ilişkin bilgiler.

KPSS 23 Ocak 2023 22:26 0
Milli Saraylar personel alımı başvuru sonuçları açıklandı: KPSS taban puan kaç oldu?

Son dakika haberi: Milli Saraylar personel alımı sonuçları açıklandı.

Milli Saraylar tarafından bir açıklama yapıldı. Az önce yapılan açıklamada personel alımı başvuru sonuçlarının açıklandığına ve KPSS taban puanlarının belli olduğuna yer verildi.

"231 ADET SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMINA İLİŞKİN ÇÖZÜMLEYİCİ, BÜRO PERSONELİ, MÜZE GÖREVLİSİ İLE KORUMA VE GÜVENLİK GÖREVLİSİ UNVANLARINA BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ DUYURUSU" başlığı ile yayınlanan 23 Ocak 2023 tarihli duyuruda şu ifadelere yer verildi:

"657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4'üncü maddesinin (B) fıkrası kapsamında 231 adet sözleşmeli personel pozisyonundan Çözümleyici, Büro Personeli, Müze Görevlisi ile Koruma ve Güvenlik Görevlisi unvanları için yapılan başvuruların değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır. Değerlendirme sonuçlarına, e-Devlet şifresi ile Kariyer Kapısı  (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr)   internet sitesinden erişim sağlanabilmektedir. Ayrıca sonuçlara ilişkin adayların mail adreslerine e-posta ile bildirimde bulunulmuştur.

Başvuru sonuçlarına ilan tarihinden itibaren 5 (beş) işgünü içerisinde gerekçesi belirtmek suretiyle yazılı olarak şahsen veya posta yoluyla itiraz edilebilmektedir. (Postadan kaynaklı gecikmeler dikkate alınmayacaktır.)
İlanen duyurulur."

Kadın erkek polisler bu sayfada >>> Bilgi Alış Verişi için TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç