Milli Saraylar Personel Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Milli Saraylar Personel Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı

Milli Saraylar tarafından yayımlanan son dakika açıklamasında personel alımı başvuru sonuçlarına yer verildi.

Sınav 28 Kasım 2022 19:43 0
Milli Saraylar Personel Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı

Milli Saraylar personel alımı sonuçları açıklandı.

Milli Saraylar İdaresi tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada 74 persone lalımı sonuçlarının açıklandığına yer verildi. Geçen haftalarda yayımlanan ve başvurusu alınan personel alımında kadrolar şu şekilde açıklanmıştı:

  • 2 Büro Personeli
  • 11 Müze Görevlisi
  • 61 Koruma ve Güvenlik Görevlisi

SONUÇ DUYURUSU AZ ÖNCE YAYIMLANDI

Milli Saraylar İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından son dakika açıklaması yapıldı ve personel alımı başvuru sonuçlarının belli olduğuna yer verildi. Resmi internet adresi üzerinden "74 ADET SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMINA YAPILAN BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİNE İLİŞKİN DUYURU (28.11.2022)" başlığı ile yayınlanan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

"657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4'üncü maddesinin (B) fıkrası kapsamında 2 Büro Personeli, 11 Müze Görevlisi ve 61 Koruma ve Güvenlik Görevlisi olmak üzere toplam 74 adet sözleşmeli personel alımına ilişkin giriş sınavına yapılan başvuruların değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır. Değerlendirme sonuçlarına, e-Devlet şifresi ile Kariyer Kapısı  (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr)   internet sitesinden erişim sağlanabilmektedir. Ayrıca sonuçlara ilişkin adayların mail adreslerine e-posta ile bildirimde bulunulmuştur.

Başvuru sonuçlarına ilan tarihinden itibaren 5 (beş) işgünü içerisinde gerekçesi belirtmek suretiyle yazılı olarak şahsen veya posta yoluyla itiraz edilebilmektedir. İlanen duyurulur."

SONUÇ SORGULAMA

Personel alımı sonuçlarına Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Kadın erkek ilana başvuracaklar adaylar bu sayfada >>> bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç