Milli Saraylar KPSS'siz 5818 TL Maaşla Temizlik Görevlisi Alımı: 81 Şehirden Başvuru
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Milli Saraylar KPSS'siz 5818 TL Maaşla Temizlik Görevlisi Alımı: 81 Şehirden Başvuru

Milli Saraylar bünyesine KPSS puan şartı aranmadan temizlik görevlisi alımı yapılacağı açıklandı. Başvuru ekranı ve bilgileri yazımızda.

Kamu 17 Nisan 2022 19:01 11
Milli Saraylar KPSS'siz 5818 TL Maaşla Temizlik Görevlisi Alımı: 81 Şehirden Başvuru

Milli Saraylar'a KPSS'siz temizlik görevlisi alımı yapılıyor.


Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı. Geçtiğimiz gün yayımlanan duyuruda en az lise mezunu adaylar arasından KPSS'siz ve KPSS 60 puan şartı ile personel alımı yapılacağına yer verildi. İlana baktığımızda temizlik personeli kadrosuna KPSS puan şartı aranmadan temizlik personeli ataması yapılacağı görüldü. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Kariyer Kapısı resmi sayfası üzerinden yayımlanan ve başvuru ekranı da burada açılan ilanda Temizlik Görevlisi kadrosunda çalıştırmak üzere kadrolu işçi alımı yapılacağına yer verildi.


Toplamda 52 kadrolu temizlik görevlisi alımında adayların uygulama sınavına ve sözlü sınava alınacağına yer verildi.


KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Kariyer kapısı üzerinden yayımlanan personel alımı ilanına baktığımızda Temizlik Görevlisi kadrosuna yapılacak alım için aşağıdaki şartların arandığı görüldü:


  • Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Son başvuru tarihi itibarıyla 40 yaşını doldurmamış olmak.
  • En az lise ve dengi okul mezunu olmak.
  • 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (1), (4), (5), (6) ve (7) numaralı alt bentlerinde belirtilen şartlara sahip olmak.
  • 18 yaşını tamamlamış olmak.
  • Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucu olumlu olmak.
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almaya hak kazanmamış .
  • Herhangi bir kamu kurumunda çalışmakta iken görevden veya meslekten ihraç edilmemiş olmak.
  • Askerlik durumu bakımından; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş veya muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş .
  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.
  • Adaylar, Başkanlık tarafından ilan edilensözleşmeli personel pozisyonlarından yalnızca birine müracaatta bulunabilecektir.
  • 657 sayılı Kanunun 4/B maddesi kapsamında sözleşmeli personel pozisyonunda görev yapmakta iken, Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek 1 inci maddesinde belirtilen istisnalar hariç olmak üzere hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmesinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içinde sözleşmeyi tek taraflı feshetmesi halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kamu kurum ve kuruluşlarının sözleşmeli personel pozisyonlarında yeniden istihdam edilemez. 
  • Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı tarafından daha önce aynı unvan için yapılan sözlü sınava katılmaya hak kazanmamış olmak.(Aynı unvan için daha önce yapılan sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir)
  • KPSS puan şartı aranmamaktadır.


BAŞVURUDA İKAMET ŞARTI YOK

Söz konusu ilana başvuru yapacak adaylarda ikamet şartı aranmadığı açıklandı. Adaylar 81 şehirden bu ilana başvuru yapabilecek.


NE KADAR MAAŞ VERİLECEĞİ AÇIKLANDI

İlanda alınacak personellere verilecek maaş tutarlarının da belli olduğu görüldü. Temizlik görevlisine 5 bin 818 lira maaş verileceği açıklandı.


BAŞVURULAR İNTERNETTEN

İlana başvurular internet üzerinden aşağıdaki sayfadan alınıyor.


https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/sf_IlanDetay.aspx?id=2ef44765-e4fe-490f-b4da-c781378f1f3d


İlan linki yukarıda. Bu linki kopyalayıp yeni sekmede açın. Açılan sayfada sağ tarafta başvur kısmına tıklayarak e devlet girişi yapın ve başvurunuzu yapın.


İlanlardan bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı TIKLAYIN İNDİRİN


Yorumlar (11)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Ay Önce
Ben şanlıurfalıyım temizlik personeli olmak istiyorum
Ziyaretçi 8 Ay Önce
bende iş arıyorum
Ziyaretçi 14 Ay Önce
Ben Adıyaman da fetih temizlik işleri arıyorum
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
ben adana dan Turgay Demirtas benim engelli raporum yüzde 46 var ben temizlik işi arıyorum hasta kayıt kabul ve tıbbi sekreterlik sertifikası vede hijyen eğitimi sertifikası var benim iş arıyorum ben iç biryet çalışmıyorum bana yartımçı olurmunuz TLF...537 219 27 87 SEHİR HASTANEŞİNDE VEDE ÖZEL HASTANEDE OLURZA ÇOK SEVİNİRİM
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Bende isim durumum yok yardımları nizi bekliyorum