Milli Saraylar Güvenlik ve Temizlik Personeli Alımı Sonuçları, Mülakat Tarihleri Açıklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Milli Saraylar Güvenlik ve Temizlik Personeli Alımı Sonuçları, Mülakat Tarihleri Açıklandı

Milli Saraylar tarafından yapılan açıklamada personel alımı mülakat tarihlerine yer verildi.

Eğitim 14 Mayıs 2022 00:38 1
Milli Saraylar Güvenlik ve Temizlik Personeli Alımı Sonuçları, Mülakat Tarihleri Açıklandı

MİLLİ SARAYLAR GÜVENLİK VE TEMİZLİK PERSONELİ ALIMI MÜLAKAT YERLERİ VE TARİHLERİ.

Milli Saraylar bünyesine yapılan personel alımında mülakatlar başlıyor. Milli Saraylar resmi sayfasından yayımlanan duyuruda güvenlik görevlisi ve temizlik görevlisi alımı için şu ifadelere yer verildi:

TEMİZLİK PERSONELİ:

Temizlik personeli alımı mülakatları için duyuru:

"Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı'na bağlı birimlerde çalıştırılmak üzere, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesine göre sözleşmeli personel pozisyonunda 52 adet Destek Personeli (Temizlik Görevlisi) unvanı için uygulamalı sınava katılmaya hak kazanan adayların sınav yeri, tarihi ve saatleri belirlenmiş ve Kariyer Kapısı internet sitesine yüklenmiştir.

Kariyer Kapısına  (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr)  e-Devlet şifresi ile giriş yapılıp “Sınavlarım/Mülakatlarım” seçeneğine tıklanarak uygulamalı sınav yeri, tarihi ve saatleri görüntülenebilmektedir.

Adayların belirlenen tarih ve saatte, T.C. kimlik numarası ve fotoğraflı geçerli kimlik kartları ile birlikte uygulamalı sınav yerinde hazır bulunmaları gerekmektedir.

İlanen Duyurulur."

Güvenlik görevlisi alımı mülakat duyurusu:

"Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı'na bağlı birimlerde çalıştırılmak üzere, 657 sayılı Kanunu'nun 4/B maddesine göre sözleşmeli personel pozisyonunda 30 adet Koruma ve Güvenlik Görevlisi unvanı için 18-22 Nisan 2022 tarihleri arasında yapılan sözlü sınav sonuçları ve başarı puanları Kariyer Kapısı internet sitesi üzerinden açıklanmıştır. 

Adaylar, Kariyer Kapısına  (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr)   e-Devlet şifresi ile erişim sağlayarak giriş sınavı sonuçlarını görüntüleyebilmektedir.

İlanen Duyurulur."

Siz hangi tarihte mülakata gireceksiniz? Aşağıdaki yorum kısmından yazarak diğer adaylarla bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
hvılf