Milli Saraylar 74 Personel Alımı Güvenlik, Büro ve Müze Görevlisi Alımı Bitiyor (Başvuru Sonuçları Ne Zaman?)
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Milli Saraylar 74 Personel Alımı Güvenlik, Büro ve Müze Görevlisi Alımı Bitiyor (Başvuru Sonuçları Ne Zaman?)

Milli Saraylar personel alımı başvurusu sona eriyor. İşte başvuru detayları ve sonuç açıklamada son bilgiler.

Kariyer Kapısı 20 Kasım 2022 14:15 1
Milli Saraylar 74 Personel Alımı Güvenlik, Büro ve Müze Görevlisi Alımı Bitiyor (Başvuru Sonuçları Ne Zaman?)

Milli Saraylar 74 personel alımı başvurusu sona eriyor.

Milli Saraylar İdaresi tarafından yayımlanan son dakika açıklamasında personel alımı başvurusunda sona gelindiğine yer verildi. Biz de finans7 olarak bu haberimizde ilanın başvurusuna dair detaylara yer verdik. 

İlana baktığımızda personel alımının büro personeli, müze görevlisi, koruma ve güvenlik görevlisi kadrolarına yapıldığı görüldü. KPSS puanı ile yapılan başvuruda son gün 21 Kasım 2022 tarihi olarak açıklandı. 

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İlanın başvuru genel şartları şu şekilde:

- Başvuru özel şartlarına sahip olmak,

- 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (1), (4), (5), (6) ve (7) numaralı alt bentlerinde belirtilen şartlara sahip olmak.

- 18 yaşını tamamlamış olmak.

- Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucu olumlu olmak.

- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almaya hak kazanmamış olmak.

- Herhangi bir kamu kurumunda çalışmakta iken görevden veya meslekten ihraç edilmemiş olmak.

- Askerlik durumu bakımından; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş olmak.

- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.

- 657 sayılı Kanunun 4/B maddesi kapsamında sözleşmeli personel pozisyonunda görev yapmakta iken, Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek 1 inci maddesinde belirtilen istisnalar hariç olmak üzere hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmesinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içinde sözleşmeyi tek taraflı feshetmesi halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kamu kurum ve kuruluşlarının sözleşmeli personel pozisyonlarında yeniden istihdam edilemez. Bu kapsamda olanların başvuruları kabul edilmeyecek, kabul edilenlerin atamaları yapılmayacak, ataması yapılmış olanların atamaları iptal edilecektir.

BAŞVURU

İlana başvurular Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerindne, e devletten yapılacak. https://www.turkiye.gov.tr/milli-saraylar-idaresi-kariyer-kapisi-kamu-ise-alim adresi üzerinden başvurular alınıyor.

SONUÇLARI NE ZAMAN?

Başvuru sonuçları ile ilgili şu ifadelere yer verildi: 

4.1. Başkanlıkça süresi içinde yapılan başvurular, belgelerin eksik olup olmadığı ve adayların belirlenen şartları taşıyıp taşımadıkları bakımından incelenecek olup, ilanda belirtilen başvuru şartlarını taşıyan adayların başvuruları kabul edilecektir. 
4.2. Sözlü sınavlara katılmaya hak kazanan adaylara ilişkin bilgilendirme duyurusu www.millisaraylar.gov.tr internet sitesinde yayımlanacaktır. Adaylar, başvuru değerlendirme sonuçlarını Kariyer Kapısı üzerinden görüntüleyebileceklerdir. Ayrıca yazılı bildirimde bulunulmayacaktır.
4.3. Sınav başvurusu ile ilgili itirazlar, sözlü sınavlara katılmaya hak kazanan adayların ilan edilmesinden itibaren 5 (beş) işgünü içerisinde gerekçesini belirtmek suretiyle yazılı olarak şahsen veya posta yoluyla ilanda belirtilen adrese yapılabilir. İtirazlar en geç 5 (beş) işgünü içinde incelenir ve sonuç ilgilinin e-posta adresine bildirilir.

Sonuç tarihi henüz belli değil. Sonuçlar açıklanınca haberdar olmak için TIKLA TAKİP ET

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Sözlü sınav varmış, boşuna dekor olmayayım. Her şart tamam ama dekor olmak istemediğim için katılmıyorum