Milli Piyango Çekilişle 2. El Araba Verecek
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Milli Piyango Çekilişle 2. El Araba Verecek

Milli Piyango İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada çekilişle 2. el araba verileceği bildirildi.

Taşıt 1 Haz 2022 15:05 1
Milli Piyango Çekilişle 2. El Araba Verecek

Son dakika : Milli Piyango, çekilişle ikinci el araba verecek.

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü resmi internet adresi üzerinden bir son dakika açıklaması yapıldı. MPİ sayfasında yapılan açıklamada , çekilişle ikinci el araba dağıtılacağına yer verildi. 

DEMİRÖRENE DEVREDİLDİ

Daha önce sayısal loto, süper loto, şans topu, on numara gibi çekilişler düzenleyen milli piyango, bu oyunların Demiröden grubuna devredilmesinden sonra yeni şeylere yönelmeye başladı. Hediye çekleri, tatiller gibi organizasyonlar için çekiliş düzenleyen Milli Piyango, ikinci el arabaya da giriyor.

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

MPİ resmi sayfasında yer alan açıklamaya baktığımızda Milli Piyango'nun çekilişle ikinci el araba dağıtacağı görüldü. Söz konusu açıklama şu şekilde:

"otoloto.com.tr çok yakında sizlerle...

İdaremiz tarafından hazırlanarak yürürlüğe giren karşılığı nakit olmayan piyango ve çekilişlerin düzenlenmesine dair usul ve esaslar çerçevesinde;

Gerçek veya Tüzel kişğler tarafından kendi mülkiyet ve/veya tasarruflarında bulunan veyahut satışına aracılık ettikleri 2. el araçların ikramiye olarak konulmasına yönelik otoloto.com.tr internet sitesinde idaremizce çekiliş kampanyaları düzenlenecektir. 

Konu hakkında açıklamalar çok aykında otoloto.com.tr internet sitesinde yayınlanacaktır. Kamuoyuna sayı ile duyurulur.

OTOLOTO AÇILDI

Otoloto sitesine baktığımızda sitenin açıldığı görüldü. Ancak siteye girdiğimizde sitenin halen kuruluş aşamasının devam ettiği, henüz güncel bir çekilişin olmadığı görüldü. Bu konuda önümüzdeki günlerde açıklama gelecek ve çekilişle 2. el araba dağıtımları yapılacak.

NASIL OLACAK?

Bu konuda henüz net bir açıklama yok. Ancak beklentimizi aktaralım. Satılacak ikinci el arabalar için kişilerin belli bir (Sayısal lotodaki bilet parası gibi) çekiliş ücreti ödemesi gerekecek. Daha sonra kişiler arasında çekiliş yapılacak ve araba kime çıkarsa araba onun olacak. Örnek olarak bir araç 300 bin lira ise o araç için biletler satılacak. Milli Piyango bu araç için başvuruları alacak. Herkes belli bir ücret ödedikten sonra çekilişe kıatılacak ve araç bir kişiye çıkacak.

Sizce bu sistem nasıl? Siz katılır mısınız? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Çekilişle 2. el araba başladığında haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Bence güzel sistem inşallah bilet fiyatları uygun olur.