Milli Emlak Sudan Ucuz Fiyata Araba Satıyor! 15 Bin TL'den Başlayan Fiyatlarla 2.El Arabalar...
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Milli Emlak Sudan Ucuz Fiyata Araba Satıyor! 15 Bin TL'den Başlayan Fiyatlarla 2.El Arabalar...

Milli Emlak tarafından yapılan son duyuruya göre ucuz araç satın almak isteyen kişilere araç satış ihale şartları ve fiyatları duyuruldu.

Fiyat Listesi 30 Eylül 2022 20:47 0
Milli Emlak Sudan Ucuz Fiyata Araba Satıyor! 15 Bin TL'den Başlayan Fiyatlarla 2.El Arabalar...

Milli Emlak Ekim ayı ikinci el araba satışları ile gündemi salladı. 15 bin TL'den başlayan fiyatlarla ikinci el araçlar satışa çıkarıldı.

Milli Emlak arsa satışlarının yanı sıra ikinci el otomobil satışları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Milli Emlak tarafından yapılan son duyuruya göre ucuz araç satın almak isteyen kişilere araç satış ihale şartları ve fiyatları duyuruldu.

MİLLİ EMLAK EKİM AYI İKİNCİ EL OTOMOBİL SATIŞLARI

Tekirdağ İli – Çorlu Milli Emlak Müdürlüğü - Taşınır Mal Satış İlanı;

Milli Emlak Müdürlüğünce yayımlanan listeye sırayla bakıldığında; 2005 Model Fıat Ducato Ambulans'ın 42 bin TL bedelle satışa çıkarıldı.

İhale Tarihi: 14.10.2022 Saat: 14:00

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Taşınır Mal Satış İlanı;

Milli Emlak Müdürlüğünce yayımlanan listeye sırayla bakıldığında; 31 tane ikinci el otomobilin satışa çıkarıldığı görüldü. Otomobil fiyatları 15 bin TL'den başlayıp 1.5 milyon TL'ye kadar yükseldiği görülüyor. Aynı zamanda listede ikinci el otomobillerin yanı sıra 4 bin TL'den başlayan fiyatlarla motosiklet satışı da yapıldığı görüldü.

Tam Liste İçin TIKLAYIN

Gümüşhane İli – Kürtün Milli Emlak Şefliği - Taşınır Mal Satış İlanı;

Milli Emlak Müdürlüğünce yayımlanan listeye sırayla bakıldığında;1993 model tofaş'ın 37 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı.Aynı zamanda 1989 model Toyota Hiluk modelin 61 bin TL bedel ile satışa çıkarıldığı görüldü.

İhale Tarihi: 04.10.2022 

Bursa İli – Gemlik Milli Emlak Müdürlüğü - Taşınır Mal Satış İlanı;

MİLLİ EMLAK 2.EL ARAÇ, ARABA İHALESİ BAŞVURUSU NEREDEN, NASIL YAPILIR?

Milli Emlak tarafından satışa sunulan ikinci el otomobiller için başvurular kurumun kendi resmi sitesi olan Milli Emlak GOV TR adresinden duyurulmakta olup her ilanda ihale tarihi yanında yer almaktadır. Belirtilen tarihlerde düzenlenen ihalelere katılım sağlayarak teklif veren kişiler en yüksek teklifi vermeleri durumunda satışa sunulan aracı satın almaya hak kazanır.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç