Milli Emlak 35 İlde Ucuza Arazi Satıyor: İşte Satılık Arsalar
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Milli Emlak 35 İlde Ucuza Arazi Satıyor: İşte Satılık Arsalar

Milli Emlak tarafından yapılan son dakika açıklamasında 35 ilde arazi satıoşlarının hızlandığına yer verildi.

Emlak 25 Tem 2022 23:39 0
Milli Emlak 35 İlde Ucuza Arazi Satıyor: İşte Satılık Arsalar

Ev alamayan araziye yöneldi: Kapış kaış gidiyor.

Milli Emlak tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada birçok şehirde 625 arsanın satışa sunulduğuna yer verildi. 35 şehirde satışa sunulan arsaların uygun fiyatlara satıldığına yer verildi. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda söz konusu arsaların satış fiyatlarına ve detaylarına yer verildi.

Milli Emlak resmi sayfası üzerinden yayımlanan satılık arazi ilanlarına baktığımızda çok ucuza bile arazi satışı yapıldığı görülürken satışların Milli Emlak aracılığıyla yapıldığı görüldü. 

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Gayrimenkul uzmanı Fatih Karatepe, son dönemlerde ev alamayanların arazilere yöneldiği görüldü. Açıklamada, "İlimizde konut dışındaki arsa ve tarla gibi gayrimenkul satışlarına yönelik ilgi rakamlara yansımış durumda. Geçen yılın ilk yarısında 13 bin 399 olan satış adedi 2022 Ocak-Haziran döneminde 23 bin 94'e yükseldi. Yani Tekirdağ'da arsa ve tarla satışlarının yılın ilk yarısında yüzde 72,4 arttığını görüyoruz. En çok ilgi İstanbullu yatırımcılardan ancak sadece onlarla sınırlı kalmıyor. Tüm çevre illerden ve hatta çok uzak kentlerden gelip yatırım yapmak isteyenler oluyor." denildi.

ARAZİLERİN SATILDIĞI İLLER

Arazilerin satıldığı iller, Milli Emlak resmi sayfası üzerindne , harita üzerindne şu şekilde açıklandı:

Baktığımızda çok ucuza arazilerin de satışa sunulduğu görüldü. Bu arazilerin en ucuzunun 400 liraya bile olduğu görüldü. İşte 35 şehirde satıuşa sunulan arazilerden bazıları ve fiyatlar:

DAHA BİRÇOK İLAN VAR

Bu ilanların yanı sıra daha birçok ilan Milli Emlak resmi sayfası üzerinden yayımlandı ve satışların yapıldığı görüldü. 

BAŞVURULAR , SATIŞ DETAYLARINA NASIL BAKILIR?

Milli Emlak sayfası üzerinden yayımlanan açıklamaya baktığımızda satışların Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İl Müdürlükleri aracılığıyla yapıldığı görüldü. 

https://www.milliemlak.gov.tr/Sale/Sale

Sayfası üzerinden ilanların detaylarına bakabilir, arazi satışları için tüm ayrıntılara göz atabilirsiniz.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç