Milli Eğitim Bakanlığı haftada 4 gün okul 3 gün tatil ne zaman gelecek? Açıklama geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Milli Eğitim Bakanlığı haftada 4 gün okul 3 gün tatil ne zaman gelecek? Açıklama geldi

Son dakika haberi: MEB haftada 4 gün okul 3 gün tatil uygulaması ne zaman başlayacak? İşte gelen son dakika bilgileri.

Eğitim 14 Ara 2023 0
Milli Eğitim Bakanlığı haftada 4 gün okul 3 gün tatil ne zaman gelecek? Açıklama geldi

Milli Eğitim Bakanlığı haftada 4 gün okul 3 gün tatil ne zaman?

Son dakika haberi: TBMM'de mesai saatlerini düzenleyecek yeni düzenleme görüşülüyor. Bürokratlar, hem kamuda hem de özel sektörde mesai saatlerinin düzenlenmesi için çalışmalara başlarken en merak edilen konu, öğretmenlerin ve öğrencilerin mesailerine düzenleme konusu oldu.

Peki Milli Eğitim Bakanlığı 4 gün okul 3 gün tatil uygulamasına ne zaman geçecek? Haftada 4 gün okul 3 gün tatil ne zaman olacak? Mesai saatleri, okula gelip gitme saatleri değişecek mi? İşte gelen son dakika haberi.

BAZI ÜLKELER GEÇTİ

Avrupa'da Belçika başta olmak üzere bazı ülkeler haftada 4 gün mesai 3 gün tatil uygulamasına geçti. 4 gün mesai 3 gün tatil uygulamasına geçilmesi ile birlikte bazı kuruluşlar, çalışanlarından daha fazla verim aldıklarını söyleyerek bu sistemi devam ettireceklerini söyledi.

Haftada 4 gün mesai 3 gün tatil uygulamasının başlaması ile birlikte bunun Türkiye'ye gelip gelmeyeceği merak ediliyordu.

Geçen sene Türkiye'de ilk defa bu uygulama hayata geçirilmişti. Bunun diğer işyerlerine de yayılması ve mesai saatlerinin düzenlenmesi bekleniyor.

4 GÜN OKUL 3 GÜN TATİLE GEÇİLECEK Mİ?

Haftada 4 gün okul 3 gün tatil uygulamasına geçilmeyecek. Milli Eğitim Bakanlığı'nın bu konuda herhangi bir çalışması yok. MEB çalışma başlattığında, haftada 4 gün okul 3 gün tatil açıklaması geldiğinde telefonunuza bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç